Αποδομητικό φεμινιστικό πρόγραμμα "Καλλιπάτειρα" υπο τις υπηρεσίες της ανοιχτής κοινωνίας και του μικτού γαλλικού τεκτονισμού στα σχολεία

"Οι δε θεματικές ενότητες του προγράμματος αφορούν: α. Την ισότητα των δύο φύλων, β. τα ανθρώπινα δικαιώματα, γ. την ανοχή στη διαφορετικότητα και τον πολυπολιτισμό, δ. την αντιμετώπιση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, ε. την κοινωνική αλληλεγγύη. Για την πραγματοποίηση του προγράμματος επιστρατεύτηκαν οι γυμναστές της πρώην Ολυμπιακής Παιδείας. (Τους οποίους το υπουργείο κρατεί σε ωμή ομηρία – εκβιασμό, για την γνωστή ψηφοθηρική λεηλάτηση). Οι Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξεις το διδάσκονται για μια ώρα του εβδομαδιαίου σχολικού προγράμματος.

Κατ’ αρχάς, πριν σχολιάσουμε τους υψιπετείς, πλανητικής εμβέλειας, στόχους του προγράμματος, το πρώτο ερώτημα που εύλογα ανακύπτει είναι το εξής: τι σχέση έχουν οι γυμναστές και το εκπαιδευτικό τους «αντικείμενο» με την «ανοχή στη διαφορετικότητα και τον πολυπολιτισμό» ή «την ισότητα των δύο φύλων»; Η σχολή στην οποία φοίτησαν ονομάζεται Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.). Δεν θα ήταν ορθότερο το πρόγραμμα «Καλλιπάτειρα», για να δικαιολογηθεί και η ονοματοδοσία του, να στοχεύει σε κάποιες δραστηριότητες συναφείς με την επιστημονική τους κατάρτιση; Γνωρίζουν αυτοί οι γυμναστές ότι άθελά τους μετατρέπονται σε προπαγανδιστές της τρισάθλιας ιδεολογίας, που μας θέλει «διαχυμένους», εθελουσίως (άκουσον, άκουσον) σε υπερεθνικές και πολυπολιτισμικές συνενώσεις; Βέβαια οι νεοταξοσκώληκες του υπουργείου δεν διευκρινίζουν ποιες είναι αυτές οι ιδεατές, παραδεισένιες «πολυπολιτισμικές συνενώσεις», στις οποίες εθελουσίως, χοροπηδώντας σαν Κοκκινοσκουφίτσες, επιζητούμε ως κράτος – έθνος να ενσωματωθούμε.

(Υποκύπτω στον πειρασμό και το γράφω. Μήπως ο εξωραϊσμός της Τουρκοκρατίας, που καταγράφεται στα νέα βιβλία ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, περίοδο που όντως βίωνε το Γένος την πολυπολιτισμικότητα του τρόμου και των σφαγών, ξεβράζει τον ανομολόγητο καημό των «μεταμοντέρνων» κεκρακτών της Νέας Τάξης για αναβίωση του νεοοθωμανισμού, στον οποίο θα συμμετέχει «δορυφορικώς» η μικρά και έντιμος Ελλάς; Μήπως και η δόλια «Καλλιπάτειρα» υποστυλώνει το δόλι-ο εγχείρημα;)
"

ολόκληρο το άρθρο εδώ:

Το απόλυτο αποδομητικό πρόγραμμα "Καλλιπάτειρα" στα σχολεία