25/06/2010

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΤΕΛΙΚΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΟΙ ΣΤΟΥΡΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΙΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ - ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΠΡΟΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ ΕΚΤΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΡΙΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΟΣ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΞ ΠΡΑΚΤΩΡ "ΘΟΥ ΒΟΥ" ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΑΠΕΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΑΙΔΡΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ "ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΕ" ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΤΩΝ "ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΨΙΛΟΝ" ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΩΝ ΕΝΤΟΣ Γ.Α.Δ.Α. ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ GOOGLE ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΕΚ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ <ΙΔΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ> ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Ή ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΕΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ "ΠΡΟΦΙΛ" ΚΑΙ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΑΔΟΛΦΟΥ "ΧΙΤΛΕΡ" Ή "ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Υ.Π" ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΒΟΟΕΙΔΩΝ "ΚΕΝΤΑΥΡΙΩΝ" ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ ΛΟΓΙΚΩΣ ΑΦΟΥ ΑΦΕΝΩΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ GOOGLE ΕΞΑΙΤΙΑΣ "ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ", ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΣΚΙΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΑΜΑΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΝ.


ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ; ΜΗΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ Η GOOGLE ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ;

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ" ΤΟΜΕΩΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ, ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΡΩΣΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ "ΚΑΘΑΡΩΝ" ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΥΠ, ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ SHIN BET ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ SHIN BET ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΓΑΛΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΘΕΪΣΤΙΚΟΥ "ΙΛΛΟΥΜΙΝΙΤΙΣΜΟΥ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΝΩ ΑΠΟΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩ - ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ORDO ΑΒ CHAO KAI ΔΗ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΤΕΛΩΣ ΕΠΙΤΙΔΕΥΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΑΞΟΝΑ.

ΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ Η Ο.Ε.Α ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ Ε.Υ.Π. ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΑΝΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑ ΣΥ Α ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΗΤΑΝ "ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ" ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟ THN CIA, ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Ρ.Ι.Κ. ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ Η Ο.Ε.Α., ΗΤΟΙ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ" ΚΑΛΟΥΣ" ΣΤΗΝ FSB ΡΩΣΣΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΚΕΝΕΓΚΟΝ ΚΑΥΚΑΣΙΕΣ "ΑΣΕΝΕΣ" ΣΟΥΦΙΣΤΡΙΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΕΤΣΕΝΕΣ ΕΒΑΖΑΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΤΗ Η ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ CIA-MOSSAD-ΓΑΔΑ ΤΩΝ "ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΨΙΛΟΝ" ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΣΚΕΛΗ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ.

Η ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑJESTIC 12 ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΘΗΛΕΟΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΕΝΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΑΛΛΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΓΙΓΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ "ΕΚΠΕΣΟΝΤΟΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ "ΔΕΛΦΥΣ "ΚΑΙ "ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ", ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΕΛΦΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΕΨΙΛΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ή "ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΑΙΑΣ" ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

ΕΝΤΡΟΜΗ Η Ο.Ε.Α. ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ" ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ" ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ -ΑΣΤΑΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ "ΣΠΑΣΟΥΝ" ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΑ ΥΠΑΓΟΜΕΝΑ ΣΚΕΛΗ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ "ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ" ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ, Ή ΑΛΛΙΩΣ "ΚΕΝΤΑΥΡΙΑΣ" ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ <ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ=ΗΛΙΟΛΑΤΡΕΙΑ> ΕΣΩ- ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΟΥ "ΧΘΟΝΙΟΥ εσωτερικού ΗΛΙΟΥ" ΉΤΟΙ "ΔΙΟΝΥΣΟΥ" ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ "ΑΓΚΑΡΘΑ" ΕΠΙ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΩΣ ΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΦΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΚΑΥΚΑΣΙΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΟΣΕΤΙΩΝ ΚΤΛ, ΚΑΙ ΤΟΥ TURKIC COUNCIL ΚΑΙ ΕΠΙ TOY ΚΟΙΝΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΣΑΣ ΨΕΥΔΟ -ΑΡΕΙΟΥ ΑΤΛΑΝΤΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ - ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΤΩΝ "ILLUMINATI", ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ NSA (NATIONAL SECURITY AGENCY) ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟ ΑΤΛΑΝΤΕΙΟ Ν.Α.Τ.Ο. ΩΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ "ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ" <666> / ILLUMINATI - FIAT LUX ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΙΚΗ "ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ MAJESTIC 12 Ή ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΧΘΟΝΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΗΛΙΟ" 'ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΓΟΜΕΝΗ "ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ" NSA CIA SIENTOLOGY KAI US NAVAL ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ -ΣΕΑΤΟ ΤΟΥ "ΗΛΙΟΥ-ΔΙΟΝΥΣΟΥ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ "ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ" ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ.

(ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΦΟΥ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΚΕΝΤΑΥΡΙΟΥΣ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ "ΕΣΩΧΘΟΝΙΟΥΣ ΚΕΝΤΑΥΡΙΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΨΕΥΔΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΔΙΑΦΥΓΕΝΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΛΟ ΤΟ "ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΨΕΥΔΟ - ΑΡΕΙΟΥΣ" ΤΟΥ "ΧΘΟΝΙΟΥ εσωτερικού ΉΛΙΟΥ" Ή ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩ-ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΘΙΒΕΤ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΗΠΑ;)

ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ - ΘΙΒΕΤΑΝΟΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΦΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΩΗΝ ΣΚΥΘΙΑΣ - ΧΑΖΑΡΙΑΣ - ΙΝΔΟΚΑΥΚΑΣΟΥ) ΠΑΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΡΠΙΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΗΔΗ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ Ο ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΕΙΔΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗ Η C.I.A. ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ "ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ "ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΑΤΛΑΝΤΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ" Ή ΑΛΛΙΩΣ ΨΕΥΔΟ - ΑΡΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ "ΑΓΚΑΡΘΑ", ΙΔΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΓΚΟΝ, Ή ΑΡΙΑ -ΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΤΑ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ "ΝEW TROY" ΜΕΣΩ <ΔΙΑΦΥΓΕΝΤΩΝ ΟΦΙΟΓΕΝΩΝ - ΚΕΝΤΑΥΡΙΩΝ Ή "ΑΡΕΙΩΝ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ" ΑΠΟ ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΕΣΩ ΛΑΤΙΟ - ΡΩΜΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ>.

ΤΕΛΟΣ, Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΩΣΟΝΟΥΠΟ ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ) ΔΙΟΤΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ, ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ PA-SY-A.GR, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΑ.Δ.Α ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΩΝ "ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΨΙΛΟΝ" ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΑΝΕΝΤΙΜΩΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ "ΚΟΥΜΠΑΚΙ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

απο αντι μέτατρον