25/06/2010

Ο WILLIAM GUY CARR ANAΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ: "Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ-ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ":

«Ο ΠΑΪΚ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΕ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 1859-1871, ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ 3 ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ.

…ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΩΝ 13 ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΕ ΣΤΟ ΛΙΤΛ ΡΟΚ ΤΟY ΑΡΚΑΝΣΟ ΣΤΑ 1840. ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΤΣΙΝΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, Ο ΠΑΪΚ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΤΥΠΙΚΟ.

...ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ Ο ΜΑΡΚΟΝΙ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ, ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΪΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ.

…ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΪΚ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΣΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΟΥΝ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΞΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ

...Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΥΠΟΚΙΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

...Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ. ΦΥΣΙΚΗΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ, ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ.

...ΣΤΙΣ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 1871, Ο ΠΑΪΚ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΜΑΤΣΙΝΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

...ΟΤΑΝ Ο ΜΑΤΣΙΝΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 1872, Ο ΠΑΪΚ ΕΧΡΙΣΕ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΙΤΑΛΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΡΙΑΝΟ ΛΕΜΜΙ. ΤΟΝ ΛΕΜΜΙ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΤΣΚΥ. ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.»

ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΕΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΚΑΙ ΧΑΟΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ Α΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΕΘΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ.

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΥ (FERDINAND) ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΜΑΥΡΟ ΧΕΡΙ (BLACK HAND). TO MAYΡΟ ΧΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1911 ΩΣ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (ORDER OF DEATH). ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ST. JEROME ΣΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΖΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΡΙΟ ΤΟΥ 1914, ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΑΡΑΓΕΒΟ. ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ GAVRILO PRINCIP, ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ.

Ο ΚΟΜΗΣ CZERIN, ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΥ, ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ: “Ο ΑΡΧΙΔΟΥΚΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ”.

ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΡΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΨΕΓΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΕ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΞΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ 1917. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΜΑΧ WARBURG ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ JACOB SCHIFF YΠΟΣΤΗΡΙΞAN ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ LENIN. BEBAIA ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΗΤΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILD.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚARL MARX ΠΟΥ TO ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ TOY OIΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ONOMA HTAN ΜΟRDECHAI. ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ (ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΕΝΩΣΕΩΣ “ΛΙΓΚΑ” ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ), ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟ ΕΝΓΚΕΛΣ (FRIEDRICH ENGELS), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ROUND TABLE, ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ 1918 ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΗΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ¨ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ.

Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΟΧΡΑΝΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ. ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΜΟΝΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.

Ο ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΟΧΡΑΝΑ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΥΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ. Η ΟΧΡΑΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ. Ο ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ, ΕΙΧΕ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΧΡΑΝΑ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ PRAVDA, ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΟΤΑΝ Ο ΛΕΝΙΝ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΟΧΡΑΝΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ Κ.G.B. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΕΝΕ ΣΦΙΚΤΑ ΩΣ ΟΦΙΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΥΠΗΡΞΡΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΕΣΤΡΩΝΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. ΑΠΟ ΤΑ 554 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟ 1918, ΜΟΝΟ 30 ΗΤΑΝ ΡΩΣΟΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ, 77 ΑΠΟ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 447 ΗΤΑΝ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΟΝ Α΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. Ο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ” ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ WOODROW WILSON ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΤΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΒΥΘΙΣΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Ή ΕΤΣΙ ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ. Η ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΛΟΥΖΙΤΑΝΙΑ, ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΟΥΙΛΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΩΣ ΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΓΟΥΙΛΣΟΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΑ 1919 Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ, ΤΟΤΕ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΓΟΥΙΛΣΟΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΥΣΗ. ΕΤΣΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΕΖΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΟ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ FRANKLIN ROOSVELT ΣTOΝ B΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ Α΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ο CECIL RHODES ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ROTHSCILD ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ROCKEFELLER KAI TON ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥΣ WOODROW WILSON. Ο ΓΟΥΙΛΣΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ HOUSE MANDEL, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ PAUL WARBURG KAI J. P. MORGAN, ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΟΤΟΥ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΒΙΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΞΟΧΗ ΙΔΕΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΧΩΡΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΠΟIΟ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ HOUSE KAI TOY WILSON ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΑΣ FOSTER BAILEY ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ALICE BAILEY.

Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1921-1934 ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΧΩΡΙΣΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΝΑΣ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.

«ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΥΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ – ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΣΤΑ 1942 ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΟΪΛ ΤΟΥ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΪ ΑΝΕΦΟΔΙΑΖΑΝ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ;

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ Η ΤΣΕΪΖ ΜΠΑΝΚ, ΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ, ΕΙΧΕ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΥΨΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ;

Ή ΟΤΙ Η ΦΟΡΝΤ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΙΑΡΜΠΟΡΝ ΤΟΥ ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ;

‘Η ΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΟΣΘΕΝΣ ΜΠΕΝ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΙΤΤ, ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΕΡΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΒΟΒΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ;

Ή ΟΤΙ Η ΙΤΤ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΦΟΚΕ-ΒΟΥΛΦΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ;

Ή ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΓΚΕΡΙΝΓΚ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ;

Ή ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΩΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕ ΚΑΙ ΑΛΛΩΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ;»

CHARLES HIGHAM - "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ"

ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΣΑΡΛΣ ΧΙΓΚΑΜ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΩΝ – BANK INTERNATIONAL SETTLEMENTS.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ: ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ, Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΕΤΣΙ ΕΦΕΥΡΑΝ ΕΝΑ ΦΟΡΕΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΜΙΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ. ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΟΤΙ Η ΑΙΤΙΑ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ (14/5/1955). ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄60 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΤΑΝ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΚΙ ΟΤΑΝ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΑ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΕ, ΟΜΩΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ “ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ”. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. Η ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΝΑΤΟ; ΓΙΑΤΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ “ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ” ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ (ΟRDO AB CHAO) ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ. ΕΤΣΙ ΤΟ 1999 ΤΑ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΟΡΤΑΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΘΕΪΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟ (ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ). ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.