21/04/2011

Η ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΠΕΡΙ ΕΙΡΗΝΗΣ - Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΗΓΕ ΛΙΒΑΝΟ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΛΙΒΥΗ - ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ - ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ - ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕHILLARY CLINTON: Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΟΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΚΑΙ EKTOTE TΗΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο Ο.Η.Ε.ΠΗΓΗ:


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2008/11/01/23-30/pa-sy-a_arxidamos_2008-11-01_23-30.htm#plohghsh_05___________________________________________________________

Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ "Ο.Η.Ε". ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ "LUCIS TRUST" ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ Ο.Η.Ε. (UNITED NATIONS) ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ "LUCIS TRUST" ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Alice Bailey ΚΑΙ ΤΟΝ Foster Bailey ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟY ΠΕΚΙΝΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ" ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.- ΕΝΕΡΓΑ "MOTO" ΤΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ", Η "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" ΚΑΙ ΤΟ "Women, Peace and Security" ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΤΟ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ "ΣΛΟΓΚΑΝ" ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ "ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ" ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ Η LUCIS TRUST.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
:
http://diasvsmetatron-plegma.blogspot.com/2010/12/lucis-trust.html

_____________________________________________________________

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Πέρα απο τη «Σύγκρουση των πολιτισμών», συμβαίνει τον τελευταίο καιρό ένας άλλος πόλεμος μεταξύ των διαφόρων κέντρων των Επικυρίαρχων για τη «μοιρασιά», μέσα στα όργανα της υπερεθνικής εξουσίας, στα πλαί σια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Πρώτο και κύριο μέτωπο αυτής της σύγκρουσης είναι η διαμάχη για τον μελλοντικό κατα μερισμό δυνάμεων στο εσωτερικό του τεράστιου διεθνούς ιστού των Ηνωμένων Εθνών.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:
http://anti-amazon.blogspot.com/2011/01/blog-post_7785.html