26/05/2011

David Rothschild wearing a phrygian cap and doing the triad claw hand sign many times


-- Στις Κυρ., 03/10/10, ο/η nikos anonimos <******************@gmail.com> έγραψε:


Από: ni**********os
Θέμα: phrygian cap
Προς: antimetatronreback@yahoo.gr
Ημερομηνία: Κυριακή, 3 Οκτώβριος 2010, 8:54


γεια σου φιλε μου βρηκα πολυ ενδιαφεροντα τα αρθρα σου!
δες κατι που μαλλον θα σε ενδιαφερει
( ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ)


ΕΠΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΘΕΜΑ, ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Ο ΜΙΘΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΠΑΙΔΙ" ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΒΡΑΧΟ

MITHRA BORN FROM THE ROCK
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ ROCK - FEELLER "ΡΙΠΤΩΝ ΒΡΑΧΟΣ" ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Ή KAI ROCK CHILD ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο "ΕΓΓΟΝΟΣ" ΦΟΡΑΕΙ AYTO ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, HTOI OI "LUCIFERIANS BANKERS" ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ" ( Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΩΣ ΛΕΥΚΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ - ΑΡΕΙΟΙ, ΗΤΟΙ AVATARS ΩΣ ΙΔΙΟΤΥΠΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΘΡΑ KAI ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ Ο ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΜΙΘΡΑΣ ΩΣ ΑΡΕΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΚ ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΗΣ "ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ", ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΤΙΣ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΩΣ ΑΡΕΙΟΥΣ, ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕΣΩ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ ΩΣ ΜΥΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -  ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΛΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ. 
ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ... ENNOEITAI ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ  Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ "ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΘΕΩΡΕΙΑ".

Ο ΜΙΘΡΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΠΕΡΣΙΚΗ ΑΡΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ (VARUNA) MITRA ΜΙΤΗRA Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 5500 ΠΧ ΥΠΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΑΦΕΙΣΑ ΕΙΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ "ΚΟΚΚΙΝΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΜΠΛΕ" ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΕΛΤΙΚΗΣ ΜΥΗΣΕΩΣ, ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΥΙΔΕΣ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ Η "ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ" ΜΕΣΩ ΘΕΩΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΑΞΟΝΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.
ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΑΝΝΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕΣΩ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑΣ ΠΕΤΟΥΣΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΘΕΙΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΛΘΑΝ ΣΕ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΙΞΙΩΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΩ ΟΦΙΟΓΕΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΑΣ ΕΠΙ ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ DJROPAS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΑΝΝΙΟΥΣ ΩΣ ΑΡΕΙΟΥΣ.
[ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΦΥΛΩΝ ΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ "ΟΥΦΟΛΟΓΙΚΑ" ΚΑΙ "ΠΑΡΑΟΥΦΟΛΟΓΙΚΑ" ΚΕΝΤΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΤΟ Ή ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΟ "Ε" ΤΟΥ "ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ" ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΕΛΤΙΚΗΣ (ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ) ΜΥΗΣΗΣ DIANIC WICCA, ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΕΙΩΝ Ή ΛΕΜΟΥΡΙΑΝΩΝ ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΑΡΕΓΚ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΠΙΜΕΙΞΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ "ΜΠΛΕ".
ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΑΝΗΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ KALI ΚΑΙ DURGA PUJA ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΕΥΡΕΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΟΘΩΜΑΝΟΙ ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΙ - AMAZIGH, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
TO ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ TAMGAS ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΣΑΡΜΑΤΩΝ.]


ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΑΝΩΘΕΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ "ΑΡΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ" ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΒΛΕΠΕ "ROCKFEELER" KAI ROCKCHILD ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΘΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ "ΠΕΤΡΕΣ" KAI ΒΡΑΧΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΙΘΡΑΪΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο "ΜΙΘΡΑΣ" Ή Ο ΚΑΘΕ "ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ" ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΘΕΟΣΟΦΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο "ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ", ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ -ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΜΥΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΑΡΕΙΩΝ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΕΙΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΟΠΩΣ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΨΕΥΔΟΗΡΩΑΣ ΜΙΘΡΑΣ - ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ.

το άρθρο πρωτοδημοσιεύθηκε εδω:
http://anti-amazon.blogspot.com/2011/05/david-rothschild-wearing-phrygian-cap.html