Το "πιάσατε" τι εννοούσε ο Τζέφρι και το όλον πασόκ περί "Σουηδικού μοντέλου";

Επέκρινες την ομοφυλοφιλία στη Σουηδία; Θα πας φυλακή. Κανένα πρόβλημα για το ευρωπαϊκό δικαστήριο

Όποιος αμφισβητήσει δημόσια την φιλο-ομοφυλοφιλική ατζέντα στη Σουηδία, μπορεί να βρεθεί στη φυλακή, και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) έχει αποφανθεί ότι αυτό δεν αποτελεί καμία παραβίαση των δικαιωμάτων. Το 2004, η σουηδική κυβέρνηση καταδίκασε μια ομάδα που εκτύπωσε και μοίρασε φυλλάδια για "διέγερση κατά εθνικής ή εθνοτικής ομάδα," ένα έγκλημα που φέρει ως μέγιστη ποινή φυλάκιση 2 ετών.
Οι τέσσερις άνδρες είχαν καταδικαστεί το 2006 από Επαρχιακό Δικαστήριο, η οποία απόφαση αναιρέθηκε, αλλά επικυρώθηκε αργότερα από το Ανώτατο Δικαστήριο με μια στενή απόφαση 5-3.
Οι τέσσερις άσκησαν έφεση ενώπιον του ΕΔΑΔ, το οποίο αποφάνθηκε στις 9 Φεβρουαρίου ότι η προσφυγή τους ήταν «προδήλως αβάσιμη». Το δικαστήριο είπε ότι η καταδίκη δεν αποτελούσε παράβαση του άρθρου 10 (ελευθερία έκφρασης) της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Ήταν μια "νόμιμη και αναλογική παρέμβαση" στα δικαιώματα της ελευθερίας της έκφρασης των προσφευγόντων και ήταν αναγκαία για την προστασία της «υπόληψης και των δικαιωμάτων των άλλων».
Η υπόθεση ξεκίνησε το 2004, όταν οι τέσσερις ακτιβιστές διένειμαν περίπου 100 φυλλάδια σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο οποίο εκφράζανε τις αντιρρήσεις τους για την ευρεία αποδοχή της ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας.
Το φυλλάδια έγραφε: "Η Ομοφυλοφιλική Προπαγάνδα. Μέσα σε λίγες δεκαετίες η κοινωνία μετακινήθηκε από την απόρριψη της ομοφυλοφιλίας και άλλων μορφών σεξουαλικών παρεκκλίσεων στην πλήρη αποδοχή αυτής της παρεκκλίνουσας σεξουαλικής ροπής. Οι αντι-σουηδοί δάσκαλοί σας ξέρουν πολύ καλά ότι η ομοφυλοφιλία έχει μια ηθικά καταστροφική επίπτωση στην ουσία της κοινωνίας και θα προσπαθήσουν πρόθυμα να την παρουσιάσουν ως κάτι φυσιολογικό και καλό. ...

συνέχεια εδω:
http://redskywarning.blogspot.com/2012/02/blog-post_22.html