16/03/2012

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Η εκμετάλλευση της καταπληκτικής αφρικανικής ηπείρου είναι μια κλασική ιστορία η οποία εξυπηρετεί ως παράδειγμα του τι έχει συμβεί αλλού. Αυτή η φρι­χτή επιχείρηση από τους Ρόθτσιλντ, τους Οπενχάιμερ, τον Σέσιλ Ρόουντς, τον Άλφρεντ Μίλνερ, τον Ίαν Σμουτς, και αμέτρητους άλλους, οργανώθηκε μέσω μιας ελιτιστικής μυστικής εταιρείας που ονομαζόταν Στρογγυλή Τράπεζα, και η οποία δημιουργήθηκε στα τέλη του 190υ αιώνα. Επικεφαλής της ήταν ο Σέσιλ Ρόουντς, ο οποίος λέγεται πως ήθελε να δημιουργήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση με έδρα τη Βρετανία. Ο Ρόουντς διοικούσε την Εταιρεία της Νότιας Αφρικής και ίδρυσε εται­ρείες όπως η De Beers Consolidated Mines και η Consolidated Gold Fields. Ο Ρόουντς έγινε επίσης πρωθυπουργός στην Αποικία του Ακρωτηρίου, και, σύμφωνα με τον συγγραφέα Τζον Κόλμαν (ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι πρώην πράκτορας της Βρετανικής Αντικατασκοπίας), ήταν μέλος μιας οργάνωσης που ονομαζόταν Επιτροπή των 300, γνωστής και ως Ολύμπιοι. 

Αυτοί, όπως ισχυρίζεται ο Κόλμαν, είναι τριακόσια άτομα τα οποία σε κάθε γενιά κυβερνούν τον κόσμο κάτω από την επίβλεψη ακόμη μικρότερων ομάδων από πάνω τους, στα ανώτατα κλιμάκια της πυραμίδας. Θα χρησιμοποιώ τη συντομογραφία Ε300  (Comm 300) για να την αποδίδω και σε άλλους τους οποίους κατονομάζω και οι οποίοι περιλαμβάνονται στον κατάλογο του Κόλμαν.' Ένας πληροφοριοδότης ο οποίος εργαζόταν σε υψηλόβαθμη θέση μέσα στον κόσμο της οικονομίας, ειδικά στην Ελβετία, μου είπε πως πιστεύει ότι αυτές οι 300 οικογένειες είναι οι πιο ερπετοειδείς πάνω στον πλανήτη, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λαμβάνουν αυτές τις θέσεις μέσα στο δίκτυο. Ο Ρόουντς ξεκίνησε την καριέρα του στις μηχανορραφίες όσο ήταν ακόμη φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μέντοράς του ήταν ο Ρούσκιν, ο καθηγητής των καλών τεχνών που ακόμα και σήμερα παραμένει ένας θρύλος για την Οξφόρδη. Ο Ρούσκιν έλεγε πως πίστευε στη συγκέντρωση της εξουσίας και στη δυνατότητα του κράτους να διαθέτει τα μέσα παραγωγής και διανομής. Οι ιδέες του θα αποτελού­σαν την επίσημη φιλοσοφία του Βρετανικού Εργατικού Κόμματος μέχρι πολύ πρό­σφατα, αλλά συμπεριλαμβάνονταν επίσης στα κείμενα του Καρλ Μαρξ και του Φρίντριχ Έγκελς, και έγιναν τα θεμέλια του μαρξιστικού κομμουνισμού ο οποίος σύντομα θα εξαπλωνόταν στα έθνη της Ανατολικής Ευρώπης. Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι ο Ρούσκιν σχετιζόταν με τους Βαυαρούς Πεφωτισμένους (Illuminati), και η δική του έμπνευση οδήγησε στη δημιουργία της Φαβιανής Εταιρείας, μιας ακόμα επιχείρησης της Αδελφότητας η οποία μέχρι σήμερα ελέγχει το Βρετανικό Εργατικό Κόμμα αλλά ασκεί επιρροή και ακόμα πιο μακριά. 

Ο Ρούσκιν ήταν μελε­τητής των έργων του Πλάτωνα, όπως και οι περισσότεροι κλώνοι της Αδελφότητας σαν τον Ρόουντς, τον Ένγκελς, τον Βάισχαουπτ, τους Ρόθτσιλντ και τον συνεργάτη των Ρόθτσιλντ, Μόουζες Μέντελσον, έναν από τους κυριότερους υποκινητές της Γαλλικής Επανάστασης. Ο Ρόουντς είχε σε τόση υπόληψη τον Ρούσκιν, ώστε αντέ­γραψε με καλλιγραφικά γράμματα τον λόγο που είχε εκφωνήσει ο τελευταίος κατά την αναγόρευσή του στο αξίωμα του καθηγητή και τον κουβαλούσε μαζί του για το υπόλοιπο της ζωής του. Ο Ρούσκιν άσκησε τρομερή επίδραση πάνω σε πολλούς αποφοίτους της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ, οι οποίοι θα έπαιζαν αργότερα το ρόλο τους στη ροή της ιστορίας κατά τον 20o αιώνα - ανάμεσα σ' αυτούς και, ο ελεγχόμενος από τους Ρόθτσιλντ, τραπεζίτης Άλφρεντ Μίλνερ. 

Όσο ο Ρόουντς ήταν ο ηγέτης-βιτρίνα για τη Στρογγυλή Τράπεζα, ο πραγματι­κός έλεγχος ασκείτο από τις άλλες οικογένειες των ερπετοειδών όπως οι Άστορ και οι Σέσιλ. Οι Άστορ ήταν μεγάλοι τραπεζίτες οργανώσεων της Αδελφότητας όπως το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, και ο Γουόλντορφ Άστορ ήταν ένας από τους διευθυντές του. Οι Άστορ αποτελούσαν τον πυρήνα της ομάδας που ήταν γνω­στή ως Κλίκα του Κλάιβντεν, η οποία είχε πάρει το όνομά της από το Κτήμα Κλάιβντεν, κοντά στο κάστρο των Ουίνδσορ. Το όνομα Άστορ προέρχεται από την αρχαία θεά Αστορέθ. 


Ένας από τους Σέσιλ ήταν και ο λόρδος Σάλσμπερι (Ε300), Βρετανός πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών τον καιρό που η Στρογγυλή Τράπεζα σχεδίαζε τον Πόλεμο των Μπόερ στη Νότιο Αφρική, κατά τον οποίο πέθαναν δεκάδες χιλιάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Πολλοί από αυτούς πέθα­ναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του μασόνου λόρδου Κίτσενερ (Ε300). Ο λόρ­δος Σάλσμπερι ήταν στενός φίλος του Ουίνστον Τσόρτσιλ, ενός άλλου πράκτορα των ερπετοειδών, τον οποίο θα χρησιμοποιούσαν πολύ αποτελεσματικά κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι μηχανορραφίες και η γενοκτονία που προκάλεσαν ο Ρόουντς και η Στρογγυλή Τράπεζα εξασφάλισαν τον έλεγχο των δικαιωμάτων εξό­ρυξης στη Νότιο Αφρική, ο οποίος συνεχίζεται μέχρι σήμερα μέσω της οικογένει­ας Οπενχάιμερ. Η ίδια η Νοτιοαφρικανική Ένωση δημιουργήθηκε από τη Στρογγυλή Τράπεζα μετά από μια εκστρατεία, επικεφαλής της οποίας ήταν ο τρα­πεζίτης και πράκτορας των Ρόθτσιλντ, Άλφρεντ Μίλνερ (Ε300), ο οποίος έγινε ο νέος ηγέτης της μυστικής εταιρείας μετά το θάνατο του Ρόουντς το 1902. Στη δια­θήκη του, ο Ρόουντς κληροδοτούσε ποσά για την υποστήριξη της Στρογγυλής Τραπέζης, αν και οι σημαντικότεροι χρηματοδότες της παρέμειναν οι Ρόθτσιλντ. Με τη διαθήκη άφηνε και ένα σημαντικό ποσό για τη χρηματοδότηση ενός προ­γράμματος γνωστού ως Υποτροφίες Ρόουντς. Αυτές αφορούσαν λίγους επίλεκτους φοιτητές (επιλεγμένους από την Αδελφότητα), οι οποίοι θα σπούδαζαν στην Οξφόρδη για να μυηθούν στο Σχέδιο της "παγκόσμιας κυβέρνησης".
Το ποσοστό αυτών των σπουδαστών οι οποίοι επέστρεφαν στις πατρίδες τους και αναλάμβαναν θέσεις φανερής ή συγκαλυμμένης εξουσίας είναι εκπληκτικό.

Για παράδειγμα, ο πιο διάσημος φοιτητής με υποτροφία Ρόουντς είναι σήμερα ο Μπιλ Κλίντον, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ ο κυριότερος σύμβουλός του και στις δύο εκλογές, ο Τζορτζ Στεφανόπουλος, είχε πάρει και αυτός μια τέτοια υποτροφία. Οι μελλοντι­κοί ηγέτες δεν κρίνονται σε κάθε εκλογή, αλλά ανατρέφονται και χειραγωγούνται πνευματικά από πολύ μικρή ηλικία για την ανάληψη αυτών των θέσεων, μερικές φορές και από τη στιγμή της γέννησής τους, όπως θα δούμε λίγο αργότερα. Ένα άλλο άτομο που επιλέχθηκε για την υποτροφία Ρόουντς ήταν ο Φρεντ Φραντζ, πρώην πρόεδρος της Εταιρείας Σκοπιά (των Μαρτύρων του Ιεχωβά), ο οποίος απέρριψε την πρόσκληση για την Οξφόρδη και προτίμησε να υπηρετήσει την Αδελφότητα αντικαθιστώντας τον ηγέτη των Μαρτύρων του Ιεχωβά, τον μασόνο Τσαρλς Τέιζ Ράσελ, ο οποίος είχε σκοτωθεί τελετουργικά στις 31 Οκτωβρίου 1916. 2 Το περιοδικό των Μαρτύρων του Ιεχωβά, η Σκοπιά, είναι μια μάζα εσωτερι­κού συμβολισμού και υποσυνείδητων μηνυμάτων. Ο Τζορτζ Έσταμπρουκς, ο οποί­ος δίδασκε τη χρήση του υπνωτισμού και τις μεθόδους ελέγχου του νου στη Βρετανική Αντικατασκοπία, είχε επίσης σπουδάσει με υποτροφία Ρόουντς.

Μέχρι το 1915 και άλλα παρακλάδια της Στρογγυλής Τραπέζης είχαν δημιουρ­γηθεί στη Νότιο Αφρική, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ινδία. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Στρογγυλή Τράπεζα και το ευρύτερο δίκτυο αντιπροσωπεύονταν από τις οικογένειες και τους επιχειρημα­τίες που είχαν έρθει από την Ευρώπη, όπως οι Ροκφέλερ, ο Τ. Π. Μόργκαν και ο Έντουαρντ Χάριμαν, αν και έχουμε δει πως ακόμα και αυτοί οι μεγιστάνες λογο­δοτούσαν σε ανώτερες δυνάμεις. Χρησιμοποίησαν τα χρήματα του Ρόθτσιλντ και του Πεϊζέρ για να δημιουργήσουν τεράστιες αυτοκρατορίες, οι οποίες έλεγχαν τρά­πεζες, επιχειρήσεις, το πετρέλαιο, τη χαλυβουργία κ.λπ., και έτσι άρχισαν να κυβερνούν την οικονομία των ΗΠΑ ακριβώς όπως έκαναν οι Οπενχάιμερ στη Νότιο Αφρική. Όλα αυτά τα παρακλάδια, όμως, υπόκειντο σε κεντρικό επιχειρη­σιακό έλεγχο από την Ευρώπη, και ειδικότερα το Λονδίνο. Αυτές οι ίδιες οικογέ­νειες της Αμερικής, το λεγόμενο "Ανατολικό Κατεστημένο", είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την πιο διαβολική μυστική εταιρεία της Αμερικής, την Εταιρεία της Νεκροκεφαλής και των Οστών (Skull and Bones) που έχει ως βάση της ένα ανήλιαγο μαυσωλείο στο Πανεπιστήμιο Γιέιλ του Κονέκτικατ, το οποίο είναι γνω­στό με την κατάλληλη ονομασία ''Ο Τάφος". Εκεί, επίλεκτοι φοιτητές συναντιού­νται δύο φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του πανεπιστημιακού έτους. Η εταιρεία σχετίζεται με τους Ναϊτες, τους Ελευθεροτέκτονες και τη Στρογγυλή Τράπεζα. Το σύμβολο της νεκροκεφαλής και των διασταυρωμένων οστών σχετίζε­ται με τις τελετές των Ναϊτών, και πολλών άλλων ομάδων της Αδελφότητας οι οποί­ες αποτέλεσαν την έμπνευση γι' αυτή τη σατανιστική μυστική εταιρεία.


Το όπιο, από το οποίο προέρχεται η ηρωίνη, είναι το αρχαιότερο ναρκωτικό που γνωρίζουμε.Οι ερπετοειδείς-«Άριοι» της Βαβυλώνας ήταν εξαιρετικά ικανοί στη χειραγώγηση του πληθυσμού μέσω των ναρκωτικών, και αυτό συνεχίστηκε στις μυστικές εταιρείες που δημιούργησαν. Οι Ροδόσταυροι επέκτειναν τη χρήση των παραισθησιογόνων ουσιών, και οι Ασασίνοι ίσως να πήραν το όνομά τους από τον τρόπο με τον οποίοι χρησιμοποιούσαν ναρ­κωτικά (το χασίς) για να ελέγχουν το μυαλό των εκτελεστών τους. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, τα ναρκωτικά χρησιμοποιήθηκαν από την Αδελφότητα μέσα στη διάρκεια της Ιστορίας προκειμένου να καταστρέψει κοινωνίες τις οποίες κατ' αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να κατακτήσει πιο εύκολα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα σήμερα. Η τακτική δεν είναι καινούργια, μονάχα η κλίμα­κα έχει αλλάξει.
Το όπιο ήταν το όπλο το οποίο χρησιμοποίησαν οι "Βρετανοί" (η Βαβυλώνια Αδελφότητα που εδρεύει στο Λονδίνο) στους Πολέμους του Οπίου εναντίον της Κίνας, το 1840 και το 1858. Οι προσπάθειες των Κινέζων να αναχαιτίσουν την εισ­ροή του οπίου στη χώρα τους εξουδετερώθηκαν από την ισχύ της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.
Πρωθυπουργός και υπουργός των εξωτερικών της Βασίλισσας Βικτορίας στη διάρκεια των Πολέμων του Οπίου ήταν ο λόρδος Πάλμερστον, ο Μέγας Πατριάρχης ή Διδάσκαλος του Ελευθεροτεκτονισμού της Μεγάλης Ανατολής, και μέλος της Επιτροπής των 300. Οι Πάλμερστον λέγονταν στην πραγ­ματικότητα Τεμπλ, και ο τίτλος τους ανάγεται στο 1723, οπότε και ο Χένρι Τεμπλ έγινε Βαρόνος Τεμπλ του Όρους Τεμπλ, στην Κομητεία Σλίγκο της Ιρλανδίας και Υποκόμης Πάλμερστον του Πάλμερστον, της Κομητείας του Δουβλίνου, δηλαδή ιρλανδός ευγενής. Το όνομα Τεμπλ (ναός) προέρχεται από τη λέξη Templars (Ναϊτες). 


Ο τίτλος πέρασε στον εγγονό του, ο οποίος επίσης ονομαζόταν Χένρι, ήταν μέλος του βρετανικού κοινοβουλίου επί 40 χρόνια και ο οποίος είχε στην κατοχή του έναν πίνακα του ζωγράφου Ντέιβιντ Τένιερς που ονομαζόταν Ο Άγιος Αντώνιος και ο Άγιος Παύλος, ο οποίος εμπεριέχει άφθονα δείγματα ιερής γεωμετρίας και τον οποίο ορισμένοι ερευνητές συσχετίζουν με τα κωδικοποιημένα μηνύματα και τα μυστήρια της Ρεν λε Σατό. Οι Τεμπλ ζούσαν εκείνο τον καιρό στην περιοχή Μπρόαντλαντς, στο Ράμσεϊ του Χάμσαϊρ, κατοπινή κατοικία του λόρδου Λούις Μαουντμπάτεν. Η οικογένεια Μαουντμπάτεν αγόρασε και αυτή τον πίνακα του Τένιερς. 


Ο γιος του δεύτερου λόρδου Πάλμερστον, ο Χένρι Τζον Τεμπλ, έγινε ο θρυλικός πρωθυπουργός, υπουργός εξωτερικών, και έμπορος ναρκωτικών του βρε­τανικού στέμματος στην Κίνα. Μπήκε για πρώτη φορά στο Κοινοβούλιο ως βου­λευτής της περιοχής του Νιούπορτ, στο νησί Γουίτ, ένα όνομα το οποίο εμφανίζε­ται περισσότερες φορές απ' όσες θα φανταζόσαστε για ένα μικρό νησάκι έξω από τη νότια ακτή της Αγγλίας. Η Βασίλισσα Βικτόρια και ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχαν χτίσει πάνω στο νησί την έπαυλη Όσμπορν, και εκεί η Βικτόρια περνούσε τον περισσότερο καιρό της μετά το θάνατο του Αλβέρτου. Ο λόρδος Μαουντμπάτεν θα γινόταν αργότερα κυβερνήτης του νησιού. Το νησί Γουίτ είναι ένα σημαντικό κέντρο σατανισμού, αλλά και ένα πραγματικά πανέμορφο μέρος. Μια άλλη πόλη της Αδελφότητας είναι το Εδιμβούργο της Σκοτίας, σε μικρή απόσταση από το Παρεκκλήσι Ρόσλιν των Σινκλέρ. Ο Πάλμερστον πέρασε τρία χρόνια στο Εδιμβούργο μαζί με τον φιλόσοφο του κόμματος των Ουίγων, καθηγητή Ντάγκαλντ Στιούαρτ. Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου ήταν ένας κοινός σύνδε­σμος ανάμεσα στα μέλη της Σεληνιακής Εταιρείας και τον Κάρολο Δαρβίνο. Ο εκλεκτός της Αδελφότφας, Τόνι Μπλερ, ο Βρετανός Πρωθυπουργός ο οποίος εκλέχθηκε την 1 η Μαϊού 1997, μεγάλωσε στο Εδιμβούργο και φοίτησε στο Φετ, ένα ιδιωτικό σχολείο της πόλης. Ο πατέρας του ήταν λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.
Το όχημα για το εμπόριο του οπίου από την Ινδία στην Κίνα και αλλού ήταν η Εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών, μια ομάδα Σκοτσέζων εμπόρων και Ελευθεροτεκτόνων, οι οποίοι σχετίζονταν με τους Ιππότες της Μάλτας και τους Ιησουίτες. Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι οι πραγματικοί κύριοι της εταιρείας ήταν οικογένειες τραπεζιτών της βόρειας Ιταλίας, της Μαύρης Αδελφότητας, αλλά αυτοί είχαν κάνει ήδη κέντρο τους το Λονδίνο. Η στρατηγική που χρησιμοποίησε η Βρετανία στην Κίνα έγινε από τότε τυφλοσούρτης για κάθε σύστημα επιβολής μέσω του εθισμού στα ναρκωτικά. Χρηματοδότησαν ένα μαζικό εθισμό στο όπιο,
μέχρι που η κινεζική κοινωνία και η ζωτικότητα του λαού της κατέρρευσαν. Η βρε­τανική κυβέρνηση χρησιμοποίησε ένα δίκτυο τρομοκρατίας και οργανωμένου εγκλήματος, όπως οι Τριάδες, η Εταιρεία Χονγκ, και οι Ασασίνοι, για να διενεργεί το εμπόριο για λογαριασμό της.


Αυτές οι μυστικές εταιρείες οι οποίες εξοντώνουν ανελέητα οποιονδήποτε, ειδικά όποιον δικό τους, ο οποίος δεν εκτελεί τις εντολές τους, είναι απλά υφάδια στο ίδιο παγκόσμιο δίκτυο που συνδέεται με τους Ελευθεροτέκτονες. Κι αυτοί, πάλι, είναι διαφορετικά προσωπεία για το ίδιο πρό­σωπο. Το εμπόριο των ναρκωτικών ήταν (και παραμένει) οργανωμένο από τις μασονικές στοές της Άπω Ανατολής. Η Μεγάλη Στοά της Αγγλίας (ο σημερινός της Μέγας Διδάσκαλος είναι ο εξάδελφός της Βασίλισσας, δούκας του Κεντ) ίδρυσε στοές στην Κίνα, στο Ανόι, την Καντόνα, το Φουτσόου, το Σουατόου, το Τζιφού, το Τσικιάνγκ, το Χανκόου, το Νιουτσάνγκ, το Τονγκσάν, το Γουέι-Χάι-Γουέι, δύο στο Τιεντσίν, τρεις στη Σαγκάη και πέντε στο Χονγκ Κονγκ." Όταν η κινεζική κυβέρ­νηση προσπάθησε να σταματήσει τη διακίνηση του οπίου, οι Βρετανοί χρησιμο­ποίησαν τη στρατιωτική και ναυτική τους δύναμη για να τη συντρίψουν. 

Η συνθή­κη "ειρήνης" μετά τη σύγκρουση έδωσε στους Βρετανούς το εξασφαλισμένο δικαί­ωμα να αυξήσουν τη διακίνηση του οπίου, να λάβουν αποζημίωση για το όπιο που είχαν κατασχέσει οι Κινέζοι ηγέτες και να αναλάβουν την κυριαρχία στρατηγικών λιμανιών και νησιών. Με αυτό τον τρόπο πέρασε και το Χονγκ Κονγκ κάτω από βρετανική κυριαρχία. Χρησιμοποιήθηκε ως κέντρο διακίνησης των ναρκωτικών της Άπω Ανατολής, και αυτό το ρόλο συνεχίζει να παίζει ακόμα και σήμερα, αν και έχει επιστρέψει στην επικράτεια της Κίνας. Οι περισσότερες δοσοληψίες σε χρυσό και χρήμα που γίνονται στις χρηματαγορές του Χονγκ Κονγκ αποτελούν πληρωμές και ξέπλυμα χρήματος από το εμπόριο των ναρκωτικών. 

Η Συνθήκη του Νανκίνγκ το 1842 έδωσε στη Βρετανία τον έλεγχο του Χονγκ Κονγκ, και 15 εκατομμύρια λίρες σε ασήμι. Την συνέταξε ο Ελευθεροτέκτων και υπουργός Αποικιών Έντουαρντ Μπούλγουερ-Λίτον (Ε300), τα κείμενα του οποίου ενέπνευσαν τον Χίτλερ, τους ναζί, και μυστικιστές όπως η Μαντάμ Μπλαβάτσκι. Ο Μπούλγουερ-Λίτον έγραψε για την ενέργεια Βριλ (τη δύναμη του ερπετού) στο αίμα των "υπόγειων υπερανθρώπων' Ό Ο γιος του Μπούλγουερ-Λίτον έγινε Αντιβασιλιάς της Ινδίας την εποχή της αποκορύφωσης του εμπορίου οπίου ανάμε­σα στην Ινδία και την Κίνα, μια περίοδος η οποία "καμουφλαρίστηκε" από τα κεί­μενα του Ρούντγιαρντ Κίπλινγκ σχετικά με τους Βρετανούς Ρατζ (Βρετανούς εμπό­ρους ναρκωτικών). Στο βιβλίο του Τα Ιστιοφόρα του Οπίου, ο Μπάζιλ Λάμποκ κατο­νομάζει τους ιδιοκτήτες των βρετανικών ιστιοφόρων που εμπλέκονταν στο εμπόριο του οπίου μέσω της Εταιρείας των Ανατολικών Ινδιών: Τζάρντιν Μέιθσον (της σκο­τσέζικης οικογένειας Κέσγουϊκ, πολλά μέλη της οποίας είναι σατανιστές), οι Ντεντ και Σία, οι Αδελφοί Πάιμπους, οι Ράσελ και Σία, οι Αδελφοί Κάμα, η δούκισσα του Άθολ, ο κόμης του Μπαλκαρά, ο βασιλιάς Γεώργιος Δ' (πρώην πρίγκιπας Αντιβασιλέας), ο μαρκήσιος του Κάμπντεν και η Λαίδη Μέλβιλ. 
 Ο πρόγονος της Λαίδης Μέλβιλ, Τζορτζ, ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον Γουλιέλμο της Οράγγης στο θρόνο και για ανταμοιβή έγινε σύμβουλος του βρετανικού θρόνου. Οι Κέσγουικ και ο Τζάρντιν Μέιθσον ήταν μέλη της Επιτροπής των 300. 
Άλλες οικογένειες Αγγλο-Αμερικανών που εμπλέκονταν στο εμπόριο ναρκωτικών ήταν οι Σάδερλαντ, οι Μπάρινγκ και οι Λέμαν, εξάδελφοι των Ρόθτσιλντ. Οι Σάδερλαντ, από τους μεγαλύτερους εμπόρους βαμβακιού και οπίου του αμερικανικού Νότου, ήταν εξά­δελφοι των Μέιθσον, και η οικογένεια τραπεζιτών Μπάρινγκ είχε ιδρύσει την Εταιρεία Peninsular and Orient Steam Navigation (την περίφημη βρετανική ναυ­τιλιακή εταιρεία Ρ & Ο) για να μεταφέρει όπιο. 

Οι οικογένειες των Βρετανών ερπετοειδών συνεργάζονταν με άλλους Αμερικανούς συγγενείς τους για να επεκτείνουν το εμπόριο των ναρκωτικών, όπως κάνουν και σήμερα. Η οικογένεια των ερπετοειδών Ράσελ απόκτησε τα τεράστια πλούτη της από το εμπόριο του οπίου κατά τον 190 αιώνα, μέσω του συνδικάτου εμπορίας ναρκωτικών που είναι γνωστό ως Ράσελ και Σία. Δουλειά του ήταν να παίρνει το όπιο από την Τουρκία και να το μεταφέρει παράνομα στην Κίνα. Οι μοναδικοί τους ανταγωνιστές ήταν το συνδικάτο των Πέρκινς, με έδρα του τη Βοστόνη. Οι Πέρκινς είχαν συγγενέψει εξ αγχιστείας με άλλες οικογένειες ερπετο­ειδών βρετανικής καταγωγής που ασχολούνταν με το δουλεμπόριο. 

Οι Ράσελ τελι­κά εξαγόρασαν τους Πέρκινς και έγιναν το κέντρο του αμερικανικού εμπορίου οπίου, σε συνεργασία με άλλες οικογένειες ερπετοειδών όπως οι Κούλιτζ και οι Ντελάνο (Ε300), κάποιοι γόνοι των οποίων έγιναν Πρόεδροι των ΗΠΑ. Η κεφαλή της Ράσελ και Σία στην Καντόνα, όσο συνεχιζόταν το λαθρεμπόριο των ναρκωτι­κών, ήταν ο Γουόρεν Ντελάνο ο Νεότερος, παππούς του Προέδρου Φρανκλίνου Ντελάνο Ρούσβελτ, ο οποίος καταγόταν από αριστοκρατική γαλλική οικογένεια ερπετοειδών. Το 1986, δημοσιεύτηκε στην Αμερική μια ιστορία του εμπορίου ναρ­κωτικών από την US News αnd World Report, στην οποία αναφερόταν ότι: «Οι Ντελάνο εξίσωναν το εμπόριο ναρκωτικών με το εμπόριο οινοπνευματωδών - ήταν και τα δύο αποδοτικά και ακρογωνιαίοι λίθοι για την οικογενειακή ετπχείρηοη»," Καθόλου περίεργο που ο Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ συγγενεύει γενετικά με τον Τζορτζ Μπους. Άλλοι συνέταιροι του Ράσελ ήταν ο Τζον Κλιβ Γκριν, ο οποίος χρη­σιμοποίησε ένα μέρος από την περιουσία που κέρδισε με το όπιο για να χρηματο­δοτήσει το Πανεπιστήμιο Πρίνστον, ο Άμπιελ Άμποτ Λόου, ο οποίος χρησιμοποί­ησε τα χρήματα από το όπιο για να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, και ο Τζόζεφ Κούλιτζ, ο γιος του οποίου δημιούρ­γησε το δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών που ονομάζεται United Fγuit Company. Ο εγγονός του, Άρτσιμπαλντ Κάρι Κούλιτζ, ήταν ιδρυτικό στέλεχος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. 

Οι Ράσελ με τους Ταφτ δημιούργησαν την Εταιρεία της Νεκροκεφαλής και των Οστών, και η μαύρη σημαία με τη λευκή νεκροκεφαλή και τα διασταυρωμένα κόκαλα ήταν η σημαία σε όλα τα πλοία της εταιρείας Russel Trust Company. Ήταν επίσης και η σημαία που ανέμιζε σε όλα τα πλοία των Ναϊτών Ιπποτών. Ένας άλλος Αμερικανός που σχετιζόταν με το εμπόριο του οπίου ήταν ο Ελευθεροτέκτων Τζον Τζέικομπ Άστορ, ιδρυτής της δυναστείας των Άστορ, η οποία έγινε μέτοχος στη βρετανική Εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών." Η Φιλαδέλφεια και η Βοστόνη, τα αρχηγεία της Βόρειας Δικαιοδοσίας του Σκοτσέζικου Τυπικού, ήταν (και είναι) κέντρα εμπορίας ναρκωτικών. Ένας από­γονος του Άστορ, ο Γουόλντορφ Άστορ, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Γουόλντορφ

Αστάρια στη Νέα Υόρκη, ήταν ένας υψηλόβαθμος μασόνος ο οποίος έγινε πρόε­δρος του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων στο Λονδίνο μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο." Το RIIA έχει μεγάλη ανάμειξη στο συντονισμό του παγκο­σμίου εμπορίου ναρκωτικών (δείτε το βιβλίο Dope Inc. [Ντόπα ΕΠΕ] στη βιβλιο­γραφία).
Μετά τον δεύτερο Πόλεμο του Οπίου, ο οποίος έληξε το 1860, οι βρετανικές εμπορικές τράπεζες και εμπορικές επιχειρήσεις δημιούργησαν την Εταιρεία Χονγκ Κονγκ και Σαγκάης ως κεντρική τράπεζα για τη βιομηχανία ναρκωτικών της Άπω Ανατολής. Σύμφωνα με όλες τις έρευνες που έχω διαβάσει σχετικά με το δίκτυο των ναρκωτικών, η Τράπεζα Χονγκ Κονγκ και Σαγκάης, με τις παγκόσμιες διασυνδέσεις της, παραμένει ως σήμερα ένα σημαντικό οικονομικό κέντρο της βιο­μηχανίας των ναρκωτικών." Η τράπεζα ονομάζεται πλέον HSBC από τότε που η Κίνα ανέκτησε τον έλεγχο του Χονγκ Κονγκ, και σήμερα έχει στην κατοχή της τη βρετανική τράπεζα Midland, μια από τις τέσσερις τράπεζες συμψηφισμών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είχαν μια μακρά διαφημιστική εκστρατεία στην οποία αυτοα­ποκαλούνταν "η τράπεζα που σας ακούει" και "η τράπεζα που λέει ναι". Δε θυμά­μαι να ανέφερε το πόσες φορές οι ιδιοκτήτες της είπαν "ναι" στο ξέπλυμα του χρή­ματος από τη βιομηχανία των ναρκωτικών, η οποία καταστρεφει τόσες και τόσες ζωής. Η τράπεζα Nugan Hand, με έδρα το Σίδνεϊ της Aυστραλίας, είναι μια ακόμη επιχείρηση της CINMossad, η οποία διοικείται από τον Φράνσις Νούγκαν και τον Μάικλ Χαντ, έναν πεζοναύτη και συνταγματάρχη του στρατού των ΗΠΑ, αποσπα­σμένο στη CIA. Ο Χαντ βρισκόταν σε συχνή επαφή με τον Τζορτζ Μπους μετά την εκλογή του τελευταίου ως Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον πράκτορα της CIA Τρέντον Πάρκερ." Δείτε κάποιους από τους σημαντικότερους αξιωματούχους της τράπεζας Νούγκαν Χαντ: ναύαρχος Φ. Γιτς, πρόεδρος, αρχηγός του επιτελείου στρατηγικού σχεδιασμού για τις δυνάμεις των ΗΠΑ σε Ασία και Ειρηνικό κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Βιετνάμ' στρατηγός Έντγουιν Μπλακ, πρόεδρος του υποκαταστήματοο Χαβάης, διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στην Ταϊλάνδη κατά τον πόλεμο του Βιετνάμ' Τζορτζ Φάρις, διευθυντής στα υποκαταστήματα της τράπεζας σε Ουάσινγκτον και Χονγκ Κονγκ, και ειδικός στην στρατιωτική κατα­σκοπία' Μπέρνι Χιούτον, αντιπρόσωπος στη Σαουδική Αραβία, πράκτορας της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών του Πολεμικού Ναυτικού' Τόμας Κλάινς, στο υποκαιάστημα του Λονδίνου, διευθυντής εκπαίδευσης στη μυστική υπηρεσία της CIA που είχε αναμειχθεί στις υποθέσεις Ιράν και Κόντρα, και συνεργάτης του Μάικλ Χαντ και του Θίοντορ Σάκλεϊ στον Πόλεμο του Βιετνάμ' Ντέιλ Χόλμγκριν, του υποκαταστήματος της Ταϊβάν, διευθυντής υπηρεσίας πτήσεων στο Βιετνάμ για την αεροπορική εταιρεία Civil Air Transport, η οποία αργότερα θα γινόταν η δια­βόητη αερογραμμή της CIA, Air Απιετίσε: Γουόλτερ Μακ Ντόναλντ, διευθυντής στο υαοκατάστημα της Ανάπολις του Μέριλαντ, πρώην υποδιευθυντής του τομέα οικονομικών ερευνών της Οί Α: στρατηγός Ρόι Μάνορ, από το υποκατάστημα των Φιλιππίνων, αρχηγός επιτελείου της Διοίκησης Ειρηνικού των ΗΠΑ και σύνδεσμος της κυβέρνησης των ΗΠΑ με τον Πρόεδρο Φερντινάντο Μάρκος Γουίλιαμ Κόλμπι, δικηγόρος της Νούγκαν Χαντ, πρώην διευθυντής της CIA.l2 Όλοι τύποι τους οποίους θα περιμένατε στο τιμόνι μιας τράπεζας, έτσς Πρόκειται όμως για άλλη μία επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών. Ένας διευθυντής της Νούγκαν Χαντ, ο Ντόναλντ Μπίζλεϊ, ήταν επίσης και Πρόεδρος της City international Bank του Μαϊάμι, που χειριζόταν τα χρήματα για την προμετωπίδα της Μοσάντ, τον Όμιλο Αντι-Δυσφήμησης."
Μια έρευνα της αυστραλιανής κυβέρνησης αποκάλυψε ότι εκατομμύρια δολά­ρια στα λογιστικά βιβλία της Νούγκαν Χαντ ήταν αδικαιολόγητα, και ότι λειτουρ­γούσε ως επιχείρηση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από εμπόριο ναρκωτικών. Τα κέρδη αυτά χρησιμοποιούσε η CIA για τη χρηματοδότηση λαθρεμπορίου όπλων και παράνομων μυστικών επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπήρχαν επίσης ενδείξεις ότι η CIA χρησιμοποιούσε την τράπεζα για να πληρώνει πολιτι­κές εκστρατείες εναντίον πολιτικών σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανόμενης και της Αυστραλίας, ώστε να εξασφαλίσει πως οι ψηφοφόροι θα ψήφιζαν τα άτομα επιλογής της CIA Ναι, μιλάμε ακόμα για τον "ελεύθερο κόσμο". Τράπεζες με οικογενειακά ονόματα σε όλο τον πλανήτη είναι μέσα για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος από ναρκωτικά, μεταφέροντάς το από λογαριασμό σε λογαριασμό μέχρι που η προέλευσή του να χαθεί μέσα στον ιστό των δοσοληψιών. Η βιομηχανία χρυ­σού και διαμαντιών, στην οποία κυριαρχούν οι Ρόθτσιλντ και οι Οπενχάιμερ, μέσα από εταιρείες όπως η Ντε Μπέερς, χρησιμοποιούνται επίσης για το ξέπλυμα του χρήματος από τα ναρκωτικά. Με τα χρήματα αγοράζονται χρυσός και διαμάντια, τα οποία στη συνέχεια πωλούνται για να αποφέρουν "καθαρό" χρήμα. Τα δίκτυα των αλληλοσυνδεόμενων αγγλο-αμερικανικών οικογενειών μέσα στον ιστό της Αδελφότητας, που ήταν υπεύθυνα για την πρόκληση πολέμων και οικονομικής ύφεσης ανά τους αιώνες, βρίσκονται και πίσω από το παγκόσμιο λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα, εμπορικές τράπεζες και εται­ρείες του κόσμου, αποκομίζουν τον κύριο όγκο των κερδών τους, έμμεσα ή άμεσα, από τον εθισμό των νέων στα ναρκωτικά. Πρόκειται για τις ίδιες οικογένειες οι οποίες ήταν υπεύθυνες για το εμπόριο δούλων από την Αφρική και το ξεπούλημα των "κούληδων" στην Κίνα. Πολλοί Κινέζοι έπεφταν θύματα απαγωγής για να που­ληθούν αργότερα ως υπηρέτες στις ΗΠΑ Η ποτοαπαγόρευση χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία ενός τεράστιου δικτύου οργανωμένου εγκλήματος στις ΗΠΑ Η δομή που δημιουργήθηκε ήταν ιδανική, όπως ήταν προσχεδιασμένο, και για τη διακίνηση των ναρκωτικών, μόλις η ποτοαπαγόρευση σταμάτησε. Οι κυριότερες ομάδες πολιτών που είχαν εκστρατεύσει υπέρ της ποτοαπαγόρευσης, που πίστευ­αν ότι θα έβαζε τέλος στα "κακά του οινοπνεύματος", όπως η Γυναικεία Χριστιανική Ένωση Εγκράτειας και ο Όμιλος Εναντίον των Σαλούν, χρηματοδο­τούνταν από τους Ροκφέλερ, τους Βάντερμπιλτ και τους Βάρμπουργκ, μέσω του Ιδρύματος Ροκφέλερ, του Ιδρύματος Ράσελ, και παρόμοιων φοροαπαλλαγμένων ιδρυμάτων. Η ποτοαπαγόρευση ήταν άλλο ένα κόλπο της Αδελφότητας που είχε μακροπρόθεσμα κίνητρα. Με την ευκαιρία, θα πρέπει να πούμε ότι έκανε πάμπλουτο και τον Τζόζεφ Κένεντι, πατέρα του Τζον Κένεντι.
Το κλασικό έργο του καθηγητή Άλφρεντ Μακόι, Η Πολιτική της Ηρωίνης στην Νοτιο-Ανατολική Ασία, που γράφτηκε το 1972, και η αναθεωρημένη του έκδοση, το1991, με τίτλο, Η Πολιτική της Ηρωίνης - η Ανάμειξη της CIA στο Παγκόσμιο Εμπόριο των Ναρκωτικών, μας μιλούν για ελικόπτερα της CIA στο Βιετνάμ, τα οποία μετέφεραν ναρκωτικά από τους αγρούς σε σημεία διανομής, όταν ο αμερικανικός λαός νόμι­ζε ότι ο στρατός είχε πάει εκεί για να πολεμήσει τον κομμουνισμό. Περιγράφει πώς χρησιμοποιούσαν γι' αυτό το σκοπό ένα εργοστάσιο εμφιάλωσης της Πέπσι Κόλα, και με ποιο τρόπο τα ΜΜΕ έπνιξαν αυτή την πληροφορία. 


58.000 Αμερικανοί, και ένας Θεός ξέρει πόσοι Βιετναμέζοι σκοτώθηκαν στη σύγκρουση, και τίποτα δεν συνοψίζει καλύτερα την πλήρη έλλειψη σεβασμού αυτής της νοοτροπίας για την ανθρώπινη ζωή από τον τρόπο με τον οποίο η CIA περνούσε λαθραία ναρκωτικά στην Αμερική σε πλαστικές σακούλες κρυμμένες μέσα στα κορμιά νεκρών στρα­τιωτών που επέστρεφαν από το Βιετνάμ για ταφή. Ο πράκτορας της CIA Γκούνθαρ Ρουσμπάχερ περιέγραψε το πώς ορισμένα πτώματα ξεκοιλιάζονταν και παραγεμί­ζονταν με ναρκωτικά πριν σταλούν στις ΗΠΑ.14 Τα πτώματα είχαν μυστικούς κωδι­κούς που επέτρεπαν στους διακινητές να τα αναγνωρίζουν με την άφιξή τους στις αεροπορικές βάσεις της Δυτικής Ακτής, ειδικά στην Αεροπορική Βάση Τρέιβις της Καλιφόρνια. Στη συνέχεια, αφαιρούσαν τα ναρκωτικά και τα διέθεταν στην αμερι­κανική νεολαία. 

Η ηρωίνη παράγεται από την παπαρούνα του οπίου, από την οποία παράγεται και η μορφϊνη, που έχει πάρει το όνομά της από τον Έλληνα θεό των ονείρων, Μορφέα. Η ηρωίνη δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1898, στα εργαστήρια της Bayer, στη Γερμανία, με την προσθήκη συστατικών στο μόριο της μορφίνης. Η Bayer θα γινόταν αργότερα μέρος του φαρμακευτικού καρτέλ της Ι. G. Farben, στην καρδιά της πολεμικής μηχανής του Χίτλερ. Η ηρωίνη είναι το πιο εθιστικό από όλα τα οπιούχα ναρκωτικά, αλλά η Bayer την έβγαλε στην αγορά ως: Ενα ηρωικό ναρκωτικό, χωρίς την εθιστική ιδιότητα της μορφίνης». Το όνομα ηρωίνη προέρχεται από το "ηρωικός" και οι δημιουργοί ήταν πράγματι ήρωες της Αδελφότητας, δεδομένης της δυνατότητας που έχει να προκαλεί ανείπωτη κατα­στροφή και δυστυχία. Σήμερα, το εμπόριο ηρωίνης της Άπω Ανατολής είναι οργα­νωμένο από τους μασόνους, μέσω των ενδιάμεσων πρακτόρων τους, των Τριάδων. Οι Τριάδες είναι η Μαφία της Άπω Ανατολής, αλλά εξαπλώνονται και στον Δυτικό Κόσμο, όπως στο Βανκούβερ του Καναδά. Θα σας δώσω ένα απλό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο παίζεται αυτό το παιχνίδι. Ο ηγέτης της Κίνας πριν από την Κομμουνιστική Επανάσταση ήταν ο Τσιάνγκ Κάι Σεκ, ένα μέλος μιας πρώιμης μορφής των Τριάδων. Ο "κομμουνιστής" ηγέτης ο οποίος τον έριξε από την εξου­σία ήταν ο Μάο Τσε Τουνγκ, ένας Ελευθεροτέκτων της "Μεγάλης Ανατολής" Επέτρεψε να συνεχιστεί η βρετανική κατοχή του Χονγκ Κονγκ (πράγμα φυσικό, αφού ήταν πράκτορας της Αδελφότητας) και η διακίνηση των ναρκωτικών συνεχί­στηκε απρόσκοπτα. Μέχρι το 1983, οι Κομμουνιστές Κινέζοι είχαν εννέα εκατομ­μύρια εκτάρια με φυτείες παπαρούνας, και αυτό είναι το θεμέλιο της κινεζικής δημοκρατίας, καθώς και της δυτικής. 
Χωρίς το εμπόριο των ναρκωτικών, η παγκόσμια οικονομία θα κατέρρεε τόσο εξαρτημένη είναι από τα εισοδήματα και τις επενδύσεις που επιφέρει η καταστροφή της ανθρώπινης ζωής. Οι Τριάδες οργανώνουν την παραγωγή της ηρωίνης στο λεγόμενο Χρυσό Τρίγωνο. Τους πληρώνουν οι Βρετανοί τραπεζίτες της Αδελφότητας στο Χονγκ Κονγκ, με ράβδους χρυσού, και ένα μέρος αυτών των χρημάτων πηγαίνει στην αγορά του ακατέργα­στου οπίου από τους αγρότες. Έτσι ο ετήσιος κύκλος συνεχίζει να επεκτείνεται. Το εμπόριο της κοκαϊνης από τη Νότιο Αμερική διενεργείται από τα ίδια άτομα, μέσω υπηρεσιών όπως η CIA. Η κοκαίνη προέρχεται από τα φύλλα της κόκα και, μέχρι το 1903, αποτελούσε συστατικό του αναψυκτικού Κόκα Κόλα, η οποία έχει πάρει από αυτό το όνομά της.

Το εμπόριο ναρκωτικών δεν αποδίδει μόνο τεράστια κέρδη, αν και είναι και αυτά σημαντικά για τη χρηματοδότηση του Σχεδίου: σκοπό έχει να αποσυνθέσει τις κοινωνίες, εμποδίζοντας τους νέους ανθρώπους να δείξουν την αληθινή αξία και τις δυνατότητές τους. Όταν κάποιοι εθίζονται στα ναρκωτικά, παύουν να αποτε­λούν πρόβλημα για το μεγάλο σχέδιο της Αδελφότητας. Η βία και το έγκλημα πάντα ακολουθούν το εμπόριο των ναρκωτικών, καθώς οι έμποροι μάχονται μετα­ξύ τους για την επικυριαρχία και οι τοξικομανείς ληστεύoυν και κλέβουν για να εξασφαλίσουν τη δόση τους. 

Αυτό προσφέρει στην Αδελφότητα μια θαυμάσια ευκαιρία να παρουσιάσει μια "λύση" σε αυτό το πρόβλημα - περισσότερη εξουσία στην αστυνομία και μεγαλύτερη διάβρωση των βασικών ελευθεριών.
-------------------------------------------------------------------------------

αποσπάσματα απο το "μυστικό των εποχών" -david icke(1999)