Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΑΜΕΜΠΤΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΣΤΗ ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΥ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

 

Πρόταση για κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο

Ο Βασίλης Λεβέντης είχε προτείνει για τη θέση του πρωθυπουργού σε κυβέρνηση συνεργασίας τον Λουκά Παπαδήμο από τον Ιούνιο του 2011, πριν την ανάθεση εντολής σχηματισμού στις 10 Νοεμβρίου του 2011, της Κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου, όταν έφτασε σε αδιέξοδο διαχείρισης της χώρας το ελληνικό πολιτικό σύστημα, κατά την Ελληνική κρίση χρέους 2010.[6][7]

[Επεξεργασία] Σημειώσεις και αναφορές

  1. http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/pdfwin.asp?c=124&dc=25&db=10&da=1969 - Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (pdf)
  2. Οι εκλογές της 18ης Ιουνίου 89', Εκδόσεις Το Ποντίκι, Αθήνα 1989, σελ.16
  3. Κώστα Διγκαβέ, «Αλμανάκ 1993», Εκδόσεις Αλμανάκ, Θεσσαλονίκη 1993.
  4. http://www.antidiaploki.gr/ - Εφημερίδα Αντιδιαπλοκή
  5. Συχνές ήταν και οι επιθέσεις του κατά του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη για όσο διάστημα ήταν πρωθυπουργοί. Ο Βασίλης Λεβέντης καταφέρεται επίσης και κατά εκδοτών και επιχειρηματιών.
  6. Χαράλαμπος Ξεκουκουλωτάκης (3 Νοε 2011). "Πανηγυρική δικαίωση του Βασίλη Λεβέντη". Το Ποντίκι. Ανακτήθηκε την 12 Νοε 2011.
  7. proedros56 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ >2λ56δ< Πολιτικό κανάλι Ένωσης Κεντρώων Youtube.com (8 Ιουν 2011) (ανακτήθηκε 12 Νοε 2011)
«Έτσι όπως ήλθαν τα πράγματα μοναδική λύση είναι η παραίτηση της κυβέρνησης του Γίωργου Παπανδρέου και η ανάθεση σχηματισμού κυβέρνησης στον Λουκά Παπαδήμο με εξωκοινοβουλευτικά μέλη και αυτό μπορεί να γίνει από αυτή τη βουλή χωρίς εκλογές.

Αν οι εγωϊσμοί και τα κόμπλεξ των Γιώργου Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά εμποδίσουν κάτι τέτοιο, τότε μόνη λύση είναι οι εκλογές και η ανάθεση σχηματισμού κυβέρνησης στον Λουκά Παπαδήμο μετά από αυτές.

Οτιδήποτε άλλο συνιστά χρονοτριβή και θα μας οδηγήσει σε ανεπανώρθωτες περιπέτειες.

“Η Ενωση κεντρώων προτείνει τον Λουκά Παπαδήμο χωρίς κανένα κέρδος, με μόνο κριτήριο ότι είναι αποδεκτός στην Ευρώπη, μιλάει λίγο, δεν έχει προσωπικές φιλοδοξίες και διαφέρει αισθητά από τους οικονομολόγους που βγαίνουν στα κανάλια και λένε αρλαούμπες γινόμενοι μαϊντανοί, όπως και οι περισσότεροι πολιτικοί που έχουν χάσει τη σοβαρότητα τους.

Προς απόδειξη των όσων λέμε, σας καλούμε να προσέξετε ότι ο Λουκάς Παπαδήμος δεν δέχεται να δώσει συνέντευξη σε κανένα παπαγαλάκι των ΜΜΕ της διαπλοκής.»
ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 02:50'' (το βίντεο είναι αναρτημένο με το όνομα-χρήστη "proedros56") http://www.youtube.com/user/proedros56