02/06/2012

ΥΓ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟ ΝΕΟ "ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ" ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ -UMMO

ΑΝΑΦΟΡΙΚΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΓΙΝΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΝΥΞΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗΣ ΤΕΤΡΑΣΚΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ ΤΟΤΕΜ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ MELEK TAUS ΩΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΜΕΤ, ΤΗΣ  ΦΕΜΙΝΟΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ  Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ TARA CENTER ΛΟΝΔΙΝΟΥ.


ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΣE ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ "COLUMBIA", ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ "GLF" (Grande Loge féminine de France) "DELPHI ORDER DROIT HUMAN, ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟΑ, ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΗΝ. ΣΤΟΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ LUCIS TRUST "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ" ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΟΥΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΣΑΤΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ "ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ" ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ" ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟΥ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΕΣΜΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ, ΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΣ ΠΑΡΑΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΛΧΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΜΗ-ΘΩΘ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΡΙΓΩΝΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΡΜΗΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ GOLDEN DAWN ΚΑΙ Ο.Τ.Α., ΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ.











ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1968 ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΤΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΩΑΝΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΟΪΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UMMO ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΒΕΡΒΕΡΟ FERNANDO SESMA, ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.
Fernando Sesma



ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥΣ ΩΑΝΝΕΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ "ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΩΝ" ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟY ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ MAJESTIC 12 ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ  ΚΕΙΜΕΝΑ  - ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.  - "ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" ΜΕ ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΩΝ  ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ.
ΚΑΤΩΘΙ, ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ,  ΤΕΤΡΑΣΚΕΛΙΔΕΣ ΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΤΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ "ΟΥΡΑΝΟΥ", ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΘΡΕΥΤΑΚΙ" ΤΗΣ "ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ" ΓΝΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ - HEVEANS KEYS" ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΕΙΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ DRAVIDIAN DURGA ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.






Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ


ΚΑΙ ΕΔΩ  ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ  ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ "ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΛΗΝΗΣ ΗΛΙΟΥ".


 


http://specialcollections.library.wisc.edu/khunrath/hermtxt1750.html


ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, Η ΨΕΥΔΕΤΙΤΛΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ "ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ" ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΙΝΕΖΩΝ ΓΙΟΥΙΓΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΙΟΥ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ASENA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗ "ΜΕΣΑΙΑ" ΚΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ "ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ" ΚΑΙ "ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ" ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΕΙΑΣ ΑΣΤΑΡΤΗΣ, (ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ -"ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ"- DURGA PUJA),  ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗΣ ΤΕΤΡΑΣΚΕΛΙΔΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΤΗ ΘΕΟΚΡΑΣΙΑ ΘΩΘ-ΣΕΤ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΧΟΥΣΙΤΕΣ ΟΦΙΤΕΣ ΦΟΙΝΙΚΟΕΒΡΑΙΟΑΙΘΙΟΠΕΣ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΟΜΕΛΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟ ΑΙΘΙΟΠΑ ΝΕΜΡΩΔ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΄ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΡΑΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΩΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΩΑΝΝΗΣ-ΙΑΝΟΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΩΝ "ΩΑΝΝΩΝ", ΠΡΟΚΥΠΤΩΝΤΑΣ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΡΑΚΟΠΤΗΝΟΜΟΡΦΩΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ.

ΩΣ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΑΥΤΑ: ]+[  )-(   )0(  ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΨΙΛΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗΣ  ΤΕΤΡΑΣΚΕΛΙΔΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΟΣ ΗΡΑΣ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΔΑΣ 666 Ή ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΡΕΝΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΩΣ ΔΙΟΝΥΣΟ ΒΑΚΧΟ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΦΙΤΙΚΗΣ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ TOΥ "BEL", ΤΟΥ ΝΕΜΡΩΔ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΜΟΡΦΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ OI ILLUMINATI ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΕΚΑΤΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΟΠΩΣ  ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ  "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ" ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΥΠΟΥ LADY GAGA.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η LADY GAGA ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΜΕΝΟΣ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ) "ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ", ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΤΡΙΤΟ ΗΓΕΤΙΚΟ  ΦΥΛΟ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΑΣ.





ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΑΖΟΥΣΕΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΕΣ" ΤΟΥΡΚΟΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ" ΤΥΠΟΥ ΘΑΛΕΙΑΣ D(R)AGONA ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΡΡΕΝΟΣ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ, ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ" ΤΡΩΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΜΙΡΑΜΙΔΟΣ, ΠΡΙΝ  ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΜΙΝΩΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ (ISIS ΣΕΤ BA'AL)  ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΕΣΜΙΚΩΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΟΥΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ Η Ο.Ε.Α. ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΩΣ  ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗΣ ΑΣΤΑΡΤΗΣ.
ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΤΟΥΡΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΡΡΕΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΓΑΛΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ASENA.
ΕΔΩ Ο ΗΜΙΤΡΕΛΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ Ή ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΕΙΔΕΙΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΑΙΘΙΟΠΕΣ Ή "ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΙ-ΔΡΑΒΙΔΕΣ", ΗΤΟΙ Η ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΙΝΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟΥΣ "ΓΑΛΛΟΥΣ" ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΓΚΟΠΙΘΗΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ERGENEKON;

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΜΗΤΡΑΣ" ΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΕΛΦΩΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΙΡΑΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ "ΜΗΤΡΑ-ΙΔΕΑ" ΤΩΝ ΙΕΡΟΦΑΝΤΩΝ.  
ΤΟ ΤΟΠΩΝΥΜΙΟ "ΔΕΛΦΟΙ"- ΜΗΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΕΙΑΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΤ ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΞΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ. ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΔΕΛΦΥΝΗΣ-ΔΡΑΚΑΙΝΑΣ.
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΕΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΑΡΧΑΪΚΑ ΩΣ ΧΘΩΝ ΚΑΙ "ΕΝΛΛΑΣ".

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΡΙ ΔΕΛΦΩΝ, ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η "ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ" ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΩΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΘΗΛΥΡΡΟΠΟΥ ΔΕΚΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΑΝΝΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣ ΑΛΛΩΣΙΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΘΗΛΥΡΡΟΠΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΔΕΚΤΗ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΜΗΤΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ TURKIC CUNCIL TURKIC UNION Κ.Λ.


ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕΤΩΣ ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΗΜΙΚΥΚΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ BERBERS ΟΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΩΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΚΟΕΙΔΕΣ "YONI" ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΙΧΘΥΩΝ" ΩΑΝΝΩΝ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ".





ΣΧΕΤΙΚΑ:

http://anti-metatron-plegma.blogspot.gr/2011/01/httppicasaweb.html

http://anti-amazon.blogspot.gr/2011/01/dogon-dogon-nommos-3000-3500-mali.html  


http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/10/15/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-10-15_00-00.htm#plohghsh_03 

http://diasvsmetatron-plegma.blogspot.gr/2011/10/blog-post.html 

http://anti-metatron-plegma.blogspot.gr/2011/11/watchtower-elvira-giro.html



http://www.quantonics.com/Hermaphrodite_Genetic.html

 Η Ο.Ε.Α. ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣ "ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ" ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΪΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ.  Η ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ "ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ" ΤΗΣ "ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ" ΙΣΧΥΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ".

 

ΤΑ "ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ Ή ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ" ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ DRAVIDIAN DURGA, Ή ΥΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΠΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ - "ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ "ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ" ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΗ "ΧΙΑΣΤΙ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΣΤΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΡΑΝΙΩΝ ΣΕ ΕΡΛΑΔΙΚΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ.

HEVEANS KEYS

Η Ο.Ε.Α. ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ~ ΜΠΟΧΩΡΗ

Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ


ΤΕΛΟΣ,  ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΕΙΑ ΦΩΤΟ - Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΜΩΜΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΩΑΝΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΦΟΙΝΙΚΕΣ "YONIS" ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΩΣ ΑΦΥΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΞΩΓΗIΝΟΙ.





Η ΔΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....