17/05/2013

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΗ ΣΦΙΓΓΑ;

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ:

......."ΔΙΟΤΙ  ΑΚΟΜΗ  ΚΑΙ  Η  ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ  ΠΑΡΑ  ΦΥΣΕΙ  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ  ΜΙΑΣ  ΜΗΤΕΡΑΣ ,  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ  ΣΑΤΥΡΑΣ  ΚΑΙ  ΓΕΛΩΤΟΣ ,  ΔΙΟΤΙ  ΤΕΤΟΙΑ  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΟΝΟΝ  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ  ΑΡΧΑΙΟΥ  ΔΡΑΜΑΤΟΣ".


ΓΝΩΡΙΖΟΥN ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ -"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ" ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΘΗΚΕ;

ΚΙΝΗΣΕΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ, ΤΟΥ ΟΙΔΙΠΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΦΙΓΓΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΥΠΟΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΙΔΙΠΟΔΑ ΤΥΡΑΝΝΟ) ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΟΧΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΔΜΙΕΣ ΦΟΙΝΙΚΙΣΣΕΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΙΔΙΠΟΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ  ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

ΜΟΛΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΣ -ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ (ALTAR PROGRAM) ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΛΦΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ  ΑΝΑΜΕΝΟΜΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΟΥ ΥΒΡΕΩΣ  ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΗΝ ΕΚΙΝΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΤΥΧΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΣΕΙΡΙΟΥ ΩΡΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΕΛΦΟΥΣ" (ΠΑΡΝΑΣΣΟ).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΒΡΟΧΟΥ ΤΩΝ ΚΑΔΜΙΩΝ ΣΦΙΓΓΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ  ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΙΔΙΩΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ... ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΣ ΜΕΛΕΚ ΤΑΟΥΣ -ΤΡΩΑΔΟΣ }{ ("ΗΡΑ"  - ΑΣΤΑΡΤΗ -ΚΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΜΟΛΩΧ ΑΤΤΑΓΟΥΣ).