29/05/2013

ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ «ΑΞΙΕΣ» ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΕΣΒΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ CECILIA MALMSTROM ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΚΤΑΣ-ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΟΥ «ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ»


Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ CECILIA MALMSTROM (Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ) ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ - ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ «ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ» ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΩΝ” ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟ «ΑΞΙΑΚΟ» ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε….. ΤΩΝ  «ΑΞΙΩΝ» ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ –ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ, ΤΗΣ «ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗΣ» ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΘΝΩΝ....


...ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΑΡ - ΠΑΣΟΚ «ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ» ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.  ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ «ΡΟΖ» ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΟΝΑΖΙΣΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ «RAINBOY» «LGBT» ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙΣ. ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ!!.

ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΩΜΙΚΗ ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΘΑ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ «ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΩ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΑΦΕΣ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ  ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΤΗΣ ΝΔ. ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠ΄ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ” ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΦΥΛΕΤΙΣΤIKΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΡΙΠΛΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ Κ.Ι.Σ.Ε ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΑΜΕΣΑ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑΣΗ Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ, ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ. ΙΔΕ http://www.enet.gr/?i=news-room.el&id=366629

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ «ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ» ΜΕ ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ» ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.
ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΙ  Ο  ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1979 ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ «ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ», ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ.
ΦΥΣΙΚΑ  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΦΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΩΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΙΣΗΧΘΕΙ ΑΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ», ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ “ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ” ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ  ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ  ΥΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ  ΕΚΔΟΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΟΘΕΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚOYN ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨOYN ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ» ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ "ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ" ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ» ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ.

ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ Η ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ «ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ» ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΩΣ ΜΕΙΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΣΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΕΜΟΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ» ΟΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.