10/01/2014

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ"

Την ίδια στιγμή που στα ευρωπαϊκά κράτη η εισαγόμενη εγκληματικότητα κάθε μορφής αυξάνεται ραγδαία, εμφάνιζονται περιστασιακά κείμενα και δημοσιογραφικές αναπομπές περί "κακοποίησης γυναικών" με διάφορες παραλλαγές και συγκεκριμένους εστιασμούς εκτός τόπου και χρόνου και πραγματικών δεδομένων όπως σε κάποια γεγονότα τα οποία αφορούσαν περιστατικά βιασμών στην Ινδία, σε μια αχανή πολιτιστικά και κοινωνικά και φυλετικά χώρα ενός δις κατοίκων, ενώ ποτέ δεν αναφέρθηκαν στο τι συντελείται σε ευρωπαϊκές χώρες. Βλέπε Σουηδία.
Το γνωστό άγριο περιστατικό βαρβαρισμού στην Πάρο εξανάγκασε τα μμε να αναφερθούν σε αυτό την ίδια στιγμή που υποκριτικά το πολιτικό και νομικό προδοτικό καθεστώς ετοίμαζε παραλλήλως αντιρατσιστικά νομοσχέδια. Έτσι κάτω απο τα ίδια πλαίσια κίνουνται στο διαδίκτυο υποτιθέμενες μελέτες αντιπερισπασμού για το τι προσέχουν οι βιαστές σε μία γυναίκα ή και για υποτιθέμενες "αυτοάμυνες" γυναικών και λοιπές μπούρδες εκτός πραγματικότητας όπως αυτή η δημοσιεύση που συνοδεύεται όπως πάντα και απο μια προπαγανδιστική φωτό που απεικονίζει να φιμώνεται μια λευκή γυναίκα από λευκό άνδρα και όχι απο κάποιον που φέρει ασιατοαφρικανικά χαρακτηριστικά μη ευρωπαϊκής καταγωγής όπως θα όφειλε προσαρμοσμένα να απεικονίζει σύμφωνα με τα δεδομένα. 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά είναι τα 7 πράγματα που κοιτάνε οι βιαστές σε μια γυναίκα!!!


"Μια ομάδα βιαστών που βρίσκονται πλέον έγκλειστοι πίσω από τα κάγκελα φυλακών των Η.Π.Α, συμμετείχαν σε έρευνα για το τι κοιτούν σε ένα πιθανό θύμα.
Από τις απαντήσεις που έδωσαν οι φυλακισμένοι προκύπτει πως οι δράστες ακολουθούν συγκεκριμένη τακτική, για την επιλογή των θυμάτων τους. Οπως αναφέρει και το ilialive που γράφει το θέμα τα κριτήρια είναι τα παρακάλτων:
Το πρώτο πράγμα που οι άνδρες ψάχνουν σε ένα πιθανό θύμα είναι το χτένισμα. Είναι πιο πιθανό να επιτεθεί σε μια γυναίκα με αλογοουρά. Χτενίσματα που πιάνονται εύκολα όπως μία πλεξούδα. Γυναίκες με μακριά μαλλιά είναι πιο πιθανοί στόχοι σε αντίθεση με τις γυναίκες με κοντά μαλλιά που δεν είναι κοινοί στόχοι...."
http://www.4news.gr/μεγαλη-προσοχη-αυτά-είναι-τα-7-πράγματα/..Αφού καταναλώθηκαν σε ανούσια στοιχεία αυτοί που συνέταξαν την μελέτη στο άνωθι λίνκ, "ξέχασαν" να εστιάσουν στη δεδομένη τρέχουσα πραγματικότητα, ήτοι σε διαφορετικές εθιμοτυπίες, φυλετική καταγώγη και την αντίληψη και ηθική που έχουν τα τμήματα αλλοδαπών για τις γυναίκες ή γενικότερα ατόμων αλλης φυλής, μιας που αλλοδαποί ευθύνονται κυριώς για τέτοιου είδους επιθέσεων. Το κωμικοτραγικό είναι η αναφορά σε πάρκιγκ ως επικίνδυνο σημείο.. και όχι σε κάποιο πολυπολιτισμικό γκέτο. 

Δεν υπάρχει κίνητρο να γραφτεί άρθρο ή υποτιθέμενη μελέτη για τους βιασμούς (έστω με επιφανειακή αντίληψη) χωρίς να γίνεται αντικειμενικώς αναφορά στον πολυπολιτισμό και στις συνέπειες του.

Σε πολυπολιτισμικές κοινωνίες εντός των οποίων ευθύνονται αλλοδαποί σε μεγάλο ποσοστό για επιθέσεις σε γυναίκες η "κοινωνιολογική" φεμινιστική κριτική του βιασμού διοχετεύεται ως προπαγάνδα στοχεύοντας κάτω απο "αντισεξιστικά" πλαίσια τους αυτόχθονες άνδρες πολίτες μιας χώρας αποφεύγοντας κραυγαλέα να αναλύσει εγκληματολογικούς και πολιτιστικούς και εθνοτικούς προσδιορισμούς, αλλα και να καταδικάσει περιστατικά πραγματικής κακοποιήσης και βιασμού γυναικών απο λαθρομεταναστες.
Δείτε και εδώ:
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/02/blog-post_8439.html

Είναι δεδομένο πλεον πως το κοινωνιολογικό περιεχόμενο που προσδίδεται κατά την ερμηνεία του φεμινισμού στο υπόβαθρο πράξεων βιασμού σε πολυπολιτισμικές κοινωνιές στις οποίες κυριαρχεί η "πολιτική ορθότητα" λαμβάνει επιλεκτικά κατευθυνόμενα διαφορετική προσέγγιση απ' ότι σε μη πολυπολιτισμικές κοινωνίες. 
Αναφορικά, ο "βιασμός" ως έννοια και περιεχόμενο στα δυτικά έθνη αποδίδεται κυρίως απο φεμινιστική υπερδιασταλτική οπτική που επιδιώκει να εισαγάγει νέα ερμηνευτικά δεδομένα αντικαθιστώντας την εγκληματολογία με νέα μόρφη εγκληματολογίας στα πρότυπα και στις βάσεις επιρροής της "πολιτικής ορθότητας". Υπάρχει παράλογη φεμινιστικοποίηση ενός τομέα που αφορά την εγκληματολογία με προφανές κίνητρο να εισαχθεί η έννοια του βιασμού εντός έγγαμου βίου που σημαίνει πως ο βιασμός κάτω απο τη φεμινιστική οπτική δεν είναι κάποιο έγκλημα περιγραφόμενο και αποδεικνυόμενο κατα περίσταση συμβάντος από παραμέτρους της εγκληματολογίας, αλλά ένα έγκλημα που επιδιώκεται να τιμωρείται (ή ήδη τιμωρείται) - ανάλογα με τους νόμους κάθε κράτους - και μόνο απο μία απλή "καταγγελία" μέσω της αλλοίωσης της αντίληψης μιας σεξουαλικής πράξης μεταξύ ενηλίκων με συναίνεση ή ακόμα και εντός γάμου με αποτέλεσμα την ενοχοποίηση του ανδρός για πράξεις που ως τώρα δεν αποτελούν έγκλημα.
 
Το υπόβαθρο της πράξης του "βιασμού" ως κακούργημα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη έννοια ωστέ να αποδεικνύεται για αντίστοιχες καταγγελίες που γίνονται, δεδομένου πως πολλές απο τις καταγγελίες περιπτώσεων βιασμού αποσκοπούν δολίως σε αποζημιώσεις απο ασφαλιστικές εταιρίες αλλά και σε ηθικά αντίποινα σε επίπεδο εκδίκησης. 
Σε πολλές περιπτώσεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανιχνευθεί αν υπήρχε σε σεξουαλική πράξη βιασμός κάποιας γυναίκας με την εγκληματολογική οπτική με αποτέλεσμα να τίθεται θέμα ερμηνειών. Εξαιρέσεις αποτελούν ακραία περιστατικά που περιγράφονται και αποδεικνύονται ως κακοποίηση.

Παρα ταύτα η ευρύτερη έννοια του βιασμού δεν υφίσταται μεταξύ ομόφυλων ατόμων (ομόφυλων=άτομα ίδιας φυλής - "ομόφυλος" δεν σημαίνει κίναιδος). 
H πραγματική έννοια του βιασμού συνεπάγεται σε ιστορικό επίπεδο με εισβολές βαρβάρων συνοδευόμενες με λεηλασίες παιδομαζώματα και γενοκτονίες ενώ συνδέεται επίσης με το μπαστάρδεμα - ανάμειξη των φυλών δια της βίας, τη σεξουαλική πράξη δια της βίας απο αλλόφυλο και επιβολή διαστροφικών αντιλήψεων και πράξεων. Η ερμηνεία του βιασμού απο τη σύγχρονη νομική και και κοινωνιολογική αντίληψη σε σχέση με ατόμα ίδιας φυλής είναι σε μεγάλο βαθμό εσφαλμένη.
θα επανέλθουμε στο θέμα με εκτενέστερες αναφορές.