06/03/2014

Η ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ

Ο ΟΡΟΣ "ΣΕΞΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ENA ΕΦΕΥΡΗΜΑ  ME ΠΡΟΣΔΙΔΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΩΝ (ΦΥΛΩΝ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ ΤΟΥ "ΤΡΙΤΟΥ" Ή "ΟΥΔΕΤΕΡΟΥ" ΦΥΛΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΕΡΙ "ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΞΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ Ο "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ (=ΤΩΝ ΡΑΤΣΩΝ) ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ (=ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ - ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΜΟΥ).

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Ο "ΣΕΞΙΣΜΟΣ" ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ Η ΤΑΙΝΙΑ "Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΛ" ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΛΑΝΣΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΞΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΦΕΛΩΣ Ο "ΣΕΞΙΣΜΟΣ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΘΕΣΗ, Η ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Ή ΑΝΔΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΜΟΔΑ ΚΤΛ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΕΞΙΣΤΙΚΕΣ" ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΙΚΕΣ Ή ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΥΟΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ Ή ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΠΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΙ  ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΥΣ ΕΤΕΡΟΦΥΛΙΚΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥ "ΥΠΕΡΣΕΞΙΣΤΙΚΟΥ" ΠΑΝΗΔΟΝΙΣΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΕΠΕΙΔΗ "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΟ", ΟΝΤΑΣ ΝΟΗΤΑ ΑΦΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΤΕΙΡΟΙ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.

ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΙΚΕΣ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΙΚΑ ΧΥΔΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΗ ΠΛΑΙΣΙΑ. 

ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΣΕΞΙΣΜΟ" ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Ή ΤΑΙΝΙΑΣ Ή ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΕΞ, ΕΝΝΟΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΤΕΡΟΦΥΛΙΚΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΥΛΙΚΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ. 

ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ "ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ" ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ, Ή ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΦΘΟΡΟΠΟΙΑ Ή ΕΜΠΟΡΙΚΑ  ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ "ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ" ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΚΙ' ΕΝΑ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. 

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ, 'Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑ ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Ή ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ή ΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΩΣ.  ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, ΗΤΟΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ, Ή AN ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜATIΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ  ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ.

ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΗ ΟΡΟ "ΣΕΞΙΣΜΟ" ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΕΞ Ή  ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΗΤΟΙ ΗΘΙΚΟΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΘΩΝ ΓΕΝΕΤΗΣΙΩΝ ΡΟΛΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΚΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΤΙΚΗ "ΑΦΥΛΗ" ΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΚΑΧΕΚΤΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΦΥΛΟΙ.

ΩΣΤΟΣΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ VENUS Ή ΤΗΣ ΑΣΤΑΡΤΗΣ (ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΜΟΔΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΛΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΙΚΗ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΘΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ. 

Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΧΗΕΝΤΩΣ ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΤΙΚΟΣ - ΑΦΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΣΕΞΙΣΤΙΚΟΣ" ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΓΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ "ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΑΡΕΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ. 

Η ΣΑΓΗΝΗ ΚΑΙ Η ΛΑΓΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΗ ΈΣΤΩ ΣΤΙΜΙΟΤΥΠΙΚΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ, ΕΝΩ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΙ.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΙΚΑ.