ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚO (ΤΥΠΟΥ "ΤΖΕΦΡΥ ΝΤΑΜΕΡ") ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ: Εκδόθηκε τελικά στον Καναδά ο 29χρονος πορνοστάρ, κανίβαλος, Λούκα Ρόκο Μανιότα που, σοδόμισε, τεμάχισε και έφαγε τον πρώην εραστή του


Εκδόθηκε τελικά σον Καναδά ο 29χρονος πορνοστάρ, κανίβαλος, δολοφόνος, βιαστής, Λούκα Ρόκο Μανιότα που πριν από λίγο καιρό δολοφόνησε, σοδόμισε, τεμάχισε και έφαγε τον πρώην εραστή του, Τζουν Λιν.
Ο Λούκα Ρόκο Μανιότα επιστρέφει με στρατιωτικό αεροσκάφος από τη Γερμανία στον Καναδά, συνοδευόμενος από αστυνομικούς του Μόντρεαλ.
Ωστόσο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα σε ποιο αεροδρόμο θα προσγειωθεί το αεροπλάνο με τον κρατούμενο, ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η απογείωση του αεροπλάνου που μεταφέρει τον δολοφόνο καθυστέρηση λόγω τεχνικών προβλημάτων.
Ο Λούκα Ρόκο Μανιότα δεν είχε φέρει καμία αντίρρηση στην πρόθεση των γερμανικών αρχών να τον εκδώσουν στον Καναδά όπου τον έχουν διακηρύξει για το ειδεχθές έγκλημα που είχε κάνει.
Υπενθυμίζεται ότι ο Λούκα Ρόκο Μανιοτά κατηγορείται  για την αποτρόπαια δολοφονία του 33χρονου Κινέζου φοιτητή -και πρώην εραστή του- Ζουν Λι τον οποίο φέρεται ότι έδεσε στο κρεβάτι, βίασε, του έκοψε τον λαιμό, τον τεμάχισε με παγοκόφτη και κουζινομάχαιρο, ασέλγησε πάνω στο πτώμα, έφαγε σάρκες του, έκρυψε τον κορμό σε μια βαλίτσα και ταχυδρόμησε ένα πόδι κι ένα χέρι με αίματα στον πρωθυπουργό της χώρας.