Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΟΛΕΚΤΙΒΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ KAI "ΜΟΝΕΤΑΡΙΑΚΩΝ" ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΩΣ ΜΕΓΑΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΨΕΛΗΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟΤΕΡΩΝ ΔΙΑΣΠΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΣΕ ΗΠΑ



"Για να πετύχει η σύγχρονη πολιτική θεσμοθετήσεων προωθήθηκαν συστήματα κοινωνικού προγραμματισμού ανάλογα της λειτουργίας μιας κολεκτίβας στα πρότυπα μιας κυψέλης μελισσών για κατευθυνόμενους μεμονωμένος σκοπούς και για τα νέας μορφής πολιτεύματα αστικών δημοκρατιών και ευρείας αντιεραρχίας και πολιτικού εξισωτισμού που εγκαθιδρύονταν με την σταδιακή εξασθένηση της αριστοκρατίας. 

Την τρέχουσα στιγμή γίνεται όλο και περισσότερο εμφανές αλλά και κατανοητό σε μερικούς πως εξαιτίας της απόλυτης σήψης των ηθών πόσο αποδομητικά πολιτικά λειτούργησαν οι αντίστοιχες συσσωρεύσεις πληθυσμιακών αυτοδιχαστικών ομάδων στα κόμματα και στις εσωτερικές συνιστώσες τους. Οι συνεχείς πολυδιασπάσεις και οι συμμαχικές πολυ-συλλεκτικότητες ορίζουν την σύγχρονη πολιτική του ευρωπαϊσμού.

Η δημιουργία του κομμουνισμού έδωσε εμφανώς τον απόλυτο αντίθετο πόλο απέναντι στη μοναρχία και την παράδοση πριν εισβάλλει τεχνηέντως με τη μέθοδο του "μικρού βηματισμού" στα παλιότερα φιλελεύθερα κόμματα και δώσει τον σύγχρονο κοινωνικό ελευθεριασμό και τις όποιες διεργασίες γίνονται θεσμικά ή με μορφή εξωκοινοβουλευτικού παράγοντα παράλληλα. 

Αυτές οι διεργασίες "κολεκτίβων" κάθε μορφής ακόμα και αντικρουόμενες, δηλαδή αυτοδιχαστικές, συνθέτονται με κοινωνικό προγραμματισμό που ορίζει στα επόμενα βήματα τη σύνθεση των κομμάτων ή έστω κάποια συνιστώσα εντός κάποιου από τα ήδη υπάρχοντα για να αναλάβει τις νομοθεσίες πολυπολιτισμού, εξίσωση φύλων, χρηματιστηριακή πολιτική. Η σχολή της Φρανκφούρτης, τα κέντρα σύγχρονων label ψευτοεπιστημών politically correctness κοινωνιολογίας, νεοφιλελεύθερες σχολές αποτέλεσαν και αποτελούν κολεκτίβες (κυψέλες) σύγχρονων απαραβίαστων "προπυργιων" που απαιτούν να έχουν πολιτική υπερκομματική έκφραση συλλογικά ή με διασπάσεις.

Ο κοινωνικός προγραμματισμός, κυρίως μέσω της δημοσιογραφίας προσπαθεί να επιβάλει και να λανσάρει μια εικονική εξωτερική τάξη για να επιβιώσει ο διεθνιστικός φιλελευθερισμός ως σύστημα μέσω του ψηφοφορικού κοινωνικού αυτοματισμού. Ουσιαστικά εξαπατά μέσω πολυαρχίας και ιδιότυπης συναρχίας πολιτικών, οικονομολόγων και δημοσιογράφων για να συγκαλύπτει, να εκλογικεύει ή να ενισχύει παλαιότερα πολιτιστικά και οικονομικά λάθη και εγκλήματα του πολιτικού κατεστημένου. 


Η "φεμινιστική συλλογική συνείδηση" παράλληλα της εγκαθίδρυσης του παρλαμεντισμού (κοινοβουλευτισμού) κατασκεύασε μια από τις πρώτες μειονότητες κοινωνικού αυτοματισμού στον δυτικό κόσμο με εγγυήσεις ανταποδόσεων μεταξύ των κομμάτων των οποίων οι κοινοβουλευτικές διαφοροποιήσεις από τις αρχές εως το μεσοδιάστημα περίπου του προηγούμενου αιώνα ήταν σχεδόν μόνο τα οικονομικά πρότυπα διοίκησης και εργατικά θέματα αφού δεν ψήφιζαν γυναίκες. 

Αρκετά πριν την προώθηση νεομειονοτήτων αλλόθρησκων αλλοδαπών, "πανσεξουαλικές", ή ακόμα και παιδεραστών, ο πρώιμος φεμινισμός των σουφραζέτων και το άλλο μισό του πληθυσμού που υποτίθεται πως εκπροσωπούσε εν είδη μειονότητας ήταν πρώιμα αντικείμενο "δημοκρατίας", "συζητήσεων" και κομματικού κοινοβουλευτικού διαχωρισμού ελευθεριακών και συντηρητικών και των ανάλογων πελατειακών κομμάτων που δημιουργούνταν ή που μεταλλάσσονταν περισσότερο πολιτιστικά σε αριστερά και σε σύγχρονα μεταμοντέρνα φιλελεύθερα και πολυπολιτιστικά. 

Ο κοινωνικός προγραμματισμός και αυτοματισμός των διάφορων "κολλεκτίβων", όχι κατ΄ανάγκη μόνο καταληψιών ή ομάδων σε πανεπιστήμια, αλλά και των διάφορων κατευθυνόμενων μερίδων των ψηφοφόρων μεταξύ διάφορων οικονομικών διαστρωματώσεων, καθώς και οι κάθε είδους νεομειονότητες νομοθετικά συνεχίζουν και βασίζονται σε κάτι που ξεκίνησε παλαιότερα μέσω του παρλαμεντισμού και της τεχνικής των μικρών βηματισμών το φεμινιστικό κίνημα και τις νομοθεσίες εξισωτισμού. Ήταν αιτία κοινοβουλευτικών διαχωρισμών πολύ περισσότερο περίπλοκων και διασπαστικών απ΄ότι και το θέμα των σκλάβων και του εμφυλίου στις ΗΠΑ."

ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ" ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ  ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
http://theodotus.blogspot.com/2017/01/blog-post_8.html

ΥΓ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΥΨΕΛΗΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ME ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ  Ή ΧΡΗΜΑΤΩΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ.






Η ΑΠΟΜΥΖΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΓΩΝΙΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΥΠΕΡΔΟΜΗ ΤΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
 http://diasvsmetatron-plegma.blogspot.com/2012/05/blog-post.html