ΥΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΦΡΥΓΙΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ "ΤΡΙΣΗΛΙΟΣ" ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - MINERVALS ILLUMINATI - ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΗΠΑ - ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ (LIBERTY COLUMPA) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ


Ο Τεκτονισμός και οι Ιλλουμινάτι είναι δύο ξεχωριστές κοινωνίες αλλα με πολλα κοινα χαρακτηριστικα.

 Οι περισσότεροι ιστορικοί συμφωνούν πως ο τεκτονισμος εμφανίστηκε στα τέλη του 16ου ή στις αρχές του 17ου αιώνα. Η οργάνωση βασίζεται στις εννοιες της αδελφοσύνης, της φιλανθρωπίας και της αλήθειας και τα μέλη της είναι γνωστά ως μασόνοι.


Οι πρώτοι μασόνοι ήταν αρχιτέκτονες και μηχανικοί. Δημιούργησαν συντεχνίες ή ομάδες για να μοιράζονται γνώσεις και δεξιότητες και να ρυθμίζουν το επάγγελμά τους. Καθώς η οργάνωση μεγάλωνε, διεύρυνε τα μέλη της για να συμπεριλάβει και μη τεχνίτες, και έγινε κατα τα λεγομενα μιακοινωνική και φιλανθρωπική κοινωνία. 


Σήμερα, ο Τεκτονισμός είναι μια παγκόσμια οργάνωση με εκατομμύρια μέλη.  Μετα τη γαλλικη επανασταση γρήγορα έγινε δημοφιλής μεταξύ των Βρετανών. Οι θεωριες των ιλλουμινατι, με κοινωνικο υποβαθρο καθως και η αντιληψη της συνωμοσίας των Ιλλουμινάτι διαδόθηκε και επηρέασε τους κληρικούς.

Ο Taylor υποστηρίζει ότι η θεωρία συνωμοσίας της Γαλλικής Επανάστασης άρεσε στους Βρετανούς, καθως και στους συντηρητικούς εν μέρει, επειδή ανέδειξε δύο πηγές εξέγερσης για τις οποίες ανησυχούσαν έντονα: τις γυναίκες και τοπικες επαναστασεις στη Βρεττανια. 

 
ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΤΙΝΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

(Απόσπασμα από το βιβλίο ¨Το μυστικό όλων των εποχών¨ του David Icke)

"ΟΙ ΛΑΤΙΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ. Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ, ΤΟ 1776, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 1 Η ΜΑΪΟΥ (ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ) ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΆΝΤΑΜ ΒΑΙΣΧΑΟΥΠΤ. ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΕΝΩ Ο ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΚΟΤΣΕΖΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΆΝΤΑΜ ΣΜΙΘ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ  ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
 ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Ο ΒΑΙΣΧΑΟΥΠΤ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ. ΕΙΧΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΩΣ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΪΤΩΝ, Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΛΟΓΙΟΛΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ "ΚΑΘΟΛΙΚΟ" ΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ALUMBRADOS, ΔΗΛΑΔΗ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ". Ο ΒΑΙΣΧΑΟΥΠΤ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ 13 ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΜΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ (ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ"