09/03/2014

ΜΑΚΡΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΒΑΜΠΙΡΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΦΑΛΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗΣ “ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ” ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ “ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ” ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΤΕΧΝΟΣΟΦΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ (A΄ ΜΕΡΟΣ) ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ “ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ” ΚΑΙ ΕΚΦΑΝΣΕΩΝ ΛΑΤΡΕΙΩΝ

ΕΝ ΠΡΩΤΟΙΣ, ΘΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ “ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ “ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ” ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ Ή “ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ”. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΙΔΗ “ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ” ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘYΝΣΕΙΣ ΜΥΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ "ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ" ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΚΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝ ΜΈΣΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΩΝ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΟΡΩΝ (ΌΠΩΣ Ο "ΨΕΥΔΟΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ") ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΝΟΜΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ) ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΙΑ.
ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ - ΨΥΧΙΑΤΡΙΑΚΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ Ή ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΚΡΥΦΩΝ ΛΑΤΡΕΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΚΤΛ.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΛΑΤΡΕΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ “ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ” ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ΜΕΣΩ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ KAI ΠΟΙΚΙΛΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΖΩΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΣΑΡΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΙΣΧΥΟΝΤΩΝ ΕΘΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΖΩΟΥ, ΕΝΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ  ΑΚΡΑΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ Ο ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ (ΝΕΚΡΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΥΛΗΣ) ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΣΕ ΣΕΧΤΕΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ “ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΗ” ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΑΚΡΑΙΦΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΛΑΤΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΥΤΟΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, Η ΧΡΗΣΗ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΩΝ ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΜΜΗΝΟΡΡΥΣΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΠΟΥ ΕΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΄ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ΄, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΤΥΞΗ  ΜΕ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΕΣ ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ Ή "ΟΡΓΙΑ" ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΑΝΔΡΟΓΥΝΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΩΝ.

ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΧΤΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΡΟ ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ Ή ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ Ή ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ Ή ΗΔΟΝΙΣΜΩΝ. ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΩΝ ΠΤΥΧΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.


 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ

Η ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΣ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΞΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ, ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ Ή ΜΑΖΙΚΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ Ή ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΔΙΑΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 
ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΑΚΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΦΡΙΚΑΛΕΩΝ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ KAI ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΙ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΙΚΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠ΄ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.  
ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ “ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΝΑΡΧΗΣ”.Η ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ MK ULTRA ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΨΥΧΙΚΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ “ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ” ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΚΗΡΗΘΡΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΜΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΑΣΥΝΔΕΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΜΝΗΣΙΑΣ. ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ MPD  Ή DID.

ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΠΤΥΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ “ΘΡΑΥΣΜΑΤΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠ΄ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΜΝΗΜΗ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΩΣ OCCULTIC ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ – ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ Ή ΟΜΑΔΑΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ – ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ LSD Ή ΤΑ "ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ"KAI ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ  ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ “ΑΠΟ ΚΑΜΠΙΑ ΣΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ”, Η ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ TOY ΣΚΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ “ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ”.

Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ (ΟΠΩΣ ALPHA BETA  ΤΗΕΤΑ DELTA OMEGA) ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ “ΚΙΝΗΤΗΡΙΩΝ” ΦΡΑΣΕΩΝ, ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΛΕΞΕΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ, ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ.
ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΄Η ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΡΚΕΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ.

Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΚΡΑΙΑ ΚΥΚΛΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΣΩ ΣΚΟΠΙΜΩΝ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΩΣ ΕΛΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΗ ΑΤΟΜΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΣ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΡΥΘΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.

ΣΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΠΩΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΕ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΕΠΙΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΩΣ ΜΑΥΡΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΡΕΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΑ ΟΡΙΑ.
Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΜΕΣΟΥΣ ΄Η ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΒΙΟΡΥΘΜΟΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΤΟΥΝ" ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ.
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΥΠΟΥ "RITUAL ABUSE" (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ) ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ ΜΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΜΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΩΝ. 
ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΝΑΡΧΗΣ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ “ΚΙΝΗΤΗΡΙΩΝ” ΦΡΑΣΕΩΝ, ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΛΕΞΕΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ, ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, Ή ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΤΜΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. 

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ – BΩΜΟ (=ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΘΥΜΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΩΣ ΝΥΦΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ (ΝΥΦΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ) Ή ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΛΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΛΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΥΦΕΣ ΠΡΙΝ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ. Η ΘΥΣΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΛΩΣ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΦΙΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ "ΑΙΜΑΤΟΣ" (ΔΗΛ. ΟΙΝΟΥ) ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΩΝ ΑΚΟΥΛΟΥΘΙΑΣ ΜΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟΕΙΔΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΒΑΣΕΙ ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ".  
Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΝΙΝΜΑΧ (ΘΝΗΣΚΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΟΜΕΝΟΙ ΘΕΟΙ -ΘΕΑ) ΕΝΩ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΥΦΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΥΦΙΚΟ Ή ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΧΗΡΕΙΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΪΚΟ ΣΚΟΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗ ΡΟΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΔΙΩΚΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΥΤΙΣΗ  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ή ΚΟΜΙΚ ΤΟΥ DISNEY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚHΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ "SEXUALITATION", ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ).
ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ "ΜΑΥΡΗΣ" Ή "ΛΕΥΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ" ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΒΟΥΝΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΩΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΒΑΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΩΜΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ «ΘΕΩΝ ΗΛΙΩΝ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΘΕΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ «ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ» ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΤΑΪΑΝΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΕΙ - ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ Ο ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΑΙΚ ΣΤΟ “ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ” (ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ) ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Ο “ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ” ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΙΝΝΑΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΗΔΟΝΙΚΕΣ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ Ή ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ “ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ” ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΝ – ΙΕΡΟΓΑΜΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΙΩΝ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ (ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΡΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ Ή ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ. Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΟΥ “ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΟΥ”, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ. ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΒΗΛΩ -BARBELO.

ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ Η ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ «ΑΜΩΜΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ» ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ.

ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΚΟΜΒΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ).


 ΘΗΛΥΚΕΣ "ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ" ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ
Η ΛΙΛΙΘ, Ή “ΣΑΜΠ ΡΟΖΑ” ΔΗΛΑΔΗ  Ο ΘΗΛΥΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΗΤΡΟΓΡΑΜΜΙΚΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ (lily) ΕΙΝΑΙ Η “ΜΗΤΡΑ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ «ΓΚΡΑΑΛ» ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ Ή ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΚΗ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΦΑΛΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Η ΛΙΛΙΘ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Ή ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ: ΟΙ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ MΙΑ ΔΑΙMΟΝΙΣΣΑ ΤΗΣ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕMMΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ.
ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΛΑΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΩΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Ο “ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΗΛΙΟΣ” ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΛΩΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΧΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ KAI ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ “ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ”, TOY ΓΕΝΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ “ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ” “ΣΑΜΠ ΡΟΖΑ”.
ΤΙΣ "ΜΗΤΕΡΕΣ ΘΕΕΣ" ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΕΣ ΚΕΛΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΕΛΤΙΚΗ Ή ΚΕΛΤΟΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΚΧΙΔΩΝ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΓΚΛΑΜΜΟΥΡ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΗΣ ΙΣΙΔΟΣ, 'Η ΤΗ ΣΑΓΗΝΗ - ΛΑΓΝΕΙΑ. 


ΩΣΤΟΣΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ VENUS Ή ΤΗΣ ΑΣΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ "ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ" ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΩΝ ΑΖΤΕΚΩΝ MICTECACIHUATL, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΑΦΥΛΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΙΚΗ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΘΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ. 
Ο "ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΟΨΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΝΑΝΑ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΦΙΕΡΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΙΚΕΣ ΔΡΑΒΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΓΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ "ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΑΡΕΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ. 
Η ΣΑΓΗΝΗ ΚΑΙ Η ΛΑΓΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΗ ΈΣΤΩ ΣΤΙΜΙΟΤΥΠΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΩΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ, ΕΝΩ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΘΟΡΟΠΟΙΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΙΚΑ.

Ο ΜΕΙΖΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΛΑΤΡΕΙΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΛΛΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΩΝ ΦΑΛΛΙΚΩΝ ΘΥΣΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΟΜΕΝΩΝ ΘΕΩΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ VENUS (ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΠΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ), ΤΗΣ ΑΣΤΟΡΕΘ Ή ΤΗΣ ΙΣΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ KAI ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ.

ΣΕ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΑΚΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ "ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ" ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΡΟΔΑΚΑ, Ή ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ "ΚΡΕΣΕΝΤ ΜΟΟΝ" Ή ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, Ή ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕΤ, ΠΟΥ ΑΝΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ", ΟΤΑΝ Η "ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ" ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ. ΣΧΕΔΟΝ ME ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ "ΕΡΜΗΤΙΚΑ" ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ Ή ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ Ή ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.


 

ΣΕ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΑΘΕΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ". ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΕΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ O.T.A.) ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΕΙΑΣ ΙΔΙΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ  ΦΙΔΙΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΦΑΛΛΙΚΗΣ 'Η "ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ", ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΩΝ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΤΗΣ ΘΕΑΣ, ΕΝΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ.
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ (ΩΣ ΓΗΤΕΥΤΡΙΑ ΦΙΔΙΩΝ) ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΙΣΤΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤ΄ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΦΑΛΛΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΔΕ, ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ (regressus ad uterum).
 ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΩΘΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΡΗΚΕΙΟ, ΑΝΑΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΜΗ-ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Η ΙΕΡΕΙΑ - ΘΕΑ ΑΣΤΟΡΕΘ Ή ΤΑΝΙΤ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΝΝΑΝΑ. 

Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΝΙΤ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΙΔΙΟΤΥΠΗΣ "ΣΤΟΡΓΗΣ" ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΕΡΜΗΤΙΚΟ" ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ. ΤΟ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΑΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΉΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ (ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ), ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΩΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΥΛΩΣΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ "ΦΡΟΝΤΙΔΑ" ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ "ΘΕΑΣ",  ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΙΡΗΝΙΣΤΙΚΩΝ  ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΚΟΥΡΟΥ, ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ BISEXUAL LESBIAN ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΕΚΟΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ. Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ Ή ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΗΣ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ, Ή ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΉΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.

Ο "ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟΣ" ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΚΟΜΗΣΗΣ "ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΥ ΩΣ  ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ. Ο ΟΡΓΙΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΝΗΔΟΝΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΑΔΙΣΜΟΥ - ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ (VENUS ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΙΣΜΟ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ  ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗΣ Ή  ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΛΩΣΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΣΕ ΠΑΡΕΚΛΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ "ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ" ΜΙΑΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ" ΣΕΚΤΑΣ
ΕΞ΄ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΕΚΥΠΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΘΥΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΝHΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ.

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ COLUMPIA ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ YONI ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Ή ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΙΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΛΛΟ ΤΟΥ ΟΣΙΡΙΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΦΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΙΣΙΔΑ.
ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ”  Ή ΤΟΥ “ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ” ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ “ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ”, ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΙΝΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΤΡΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ, ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Ο ΚΡΙΝΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΡΙΖΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΗΜΙ-ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΝΩΕ ΠΟΥ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΧΗΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΒΑΣΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΚΛΑΔΟ ΕΛΙΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΩΕ ΟΤΑΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ (Ή ΑΦΟΤΟΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ «ΛΙΜΝΗΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ).

Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ “ΕΙΡΗΝΗΣ”  ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΚΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΩΣ ΕΝΑΣ ΤΟ ΦΑΚΟΕΙΔΕΣVESICA PISCIS ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.  ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥΣ ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΔΟΜΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. (ΒΛΕΠΕ ΣΥΜΒΟΛΟ MASTER CARD, ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ "World Bank Group", ΣΤΕΜΜΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΤΟ ΦΑΚΟΕΙΔΕΣ YONI). Η ΘΕΑ ΝΙΝΚΑΡΣΑΝΚ Ή ΝΙΝΟΥΡΣΑΝΚ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΩΣ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Η ΘΕΑ ΝΙΝΜΑΧ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΑΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΣΤΗ ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΚΛΩΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ “ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (Ή ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ) ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ VESICA PISCIS ΚΑΙ TO ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ORDO TEMPLI ORIENTIS.    

ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΘΗΛΥΚΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΟΦΘΑΛΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΤΙΝΕΣ.

Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ, ΑΥΤΗ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΚΠΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΕΝΟΣ ΑΙΔΟΙΟΥ, Ή ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΚΟΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ  ΔΙΤΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΝΤΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΠΩΣ H ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ “ΕΙΡΗΝΕΥΣΗΣ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ TO ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ “ΕΙΡΗΝΕΥΣΗΣ” ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ “ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ” KAI ΤΗΣ “ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ”  ΣΕΜΙΡΑΜΙΔΟΣ – ΙΣΤΑΡ.http://2.bp.blogspot.com/-eAvtIVrOsis/Uxzug82-LEI/AAAAAAAABzs/OfLvrVQVPoM/s1600/BartonGreatSealDesignObverse_(x570x).jpg
 Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ “ΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ”.
Η ΘΕΑ VENUS Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ COLUMPIA Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΝΑ ΒΑΣΤΑΕΙ ΤΗ "ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ".

ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΘΗΛΥΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ (ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΨΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΩΣ KAI ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΜΙΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ.
ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ, ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΩΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ ΑΣΤΗΡ ΑΝΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, ΤΗΣ ΙΣΙΔΟΣ Ή ΤΗΣ ΑΣΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΜΑΝΤΟΝΩΝ ΜΕ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗ ΑΣΤΑΘΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:http://anti-metatron-plegma.blogspot.gr/2013/06/blog-post_30.html
 ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ SEKHMET Ή TWNTEMOCQUE ΣΑΝ ΈΝΑ ΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ  ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΤΗ ΓΗ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΣΚΙΑ ΜΟΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.
ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΑΥΡΟΥ ΕΝΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΚΤΑΚΤΙΝΟ ΣΧΗΜΑ, Ή ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΝ ΕΣΤΕΜΜΕΝΗ ΠΥΡΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ. Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΑΓΕΛΑΔΑ “ΗΩΣ” ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΦΑΕΘΩΝΤΟΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΘΑ ΕΣΒΗΝΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΗ ΕΠΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΗΡΙΔΑΝΟ.
Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΞΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΝΟΒΟΛΟ ΑΛΩΣ ΤΟΥ ΦΑΕΘΩΝΤΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ΗΛΙΟ ΩΣ ΣΤΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΜΙΤΡΑ ΠΑΡΑΛΛΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΥΣΟ" ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΕΑΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ.

ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΣΕΙΡΗΝΑ”. ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ (ΩΣ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΓΟΡΓΩΝΩΝ), ΟΠΩΣ Η ΔΕΡΚΕΤΩ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ MIA ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΑΡ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΗΣ COLUMPIA ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΙΠΤΩΝ ΛΙΘΟ, ΤΟΝ ΚΑΙΟΜΕΝΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΕΡΑ (BLAZING STAR), ΤΗΝ “ΠΑΡΘΕΝΙΑ”  ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΑΑΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΓΩΝΟ ΟΦΘΑΛΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΝΟΥΒΙ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥ ΗΛΙΟΥΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝTΕΠΟΠΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΟΦΘΑΛΜΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΛΩΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ) ΣΕ ΜΑΖΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ Ή ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ Ή ΠΑΧΟΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ ΑΚΤΙΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΥΠΟΒΟΛΗ,  ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΓΡΑΦΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΕΚΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΕΟΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ.

Satan's School For Girls (1973) scene movie
ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΕΝΟΣ ΑΓΙΟΥ Ή ΤΟΥ “ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ”, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ Ή ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ, Ή ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ.
ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΥΠΩΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΠΟΥ  ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΩΣ ΦΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΑΞΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ. 
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΓΩΝΟΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΚΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ή ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ.


 
ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΟΝΤΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΥΝ «ΗΠΙΕΣ» ΜΟΡΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ Ή ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ KAI TOY ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΑΥΓΗΣ” ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ”, ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΜΑΓΟΙ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΘΕΟΣΟΦΙΑ) ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΥΡΥ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΕΣΩ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ “ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ”, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ KAI ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΩΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ “ΡΟΜΠΟΤ” ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (TARGET GROUP) ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ή "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ" ΠΡΟΪΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΝ ΕΙΔΗ  "ΙΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΤΗ “ΝΕΑ ΑΥΓΗ” ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΦΑΛΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ Ή ΤΡΙΤΟΓΕΝΟΥΣ ΑΠΟΛΗΞΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ – ΡΟΛΩΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑΣ ΩΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ  “ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ”


ΤΕΧΝΟΣΟΦΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ

Ο ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΒΩΜΟΣ (‘H ΤΡΑΠΕΖΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟN ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΌ "ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ' ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ' ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΩΝ. Η "ΕΝΕΡΓΕΙΑ" ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΟΠΩΣ “ΠΡΑΝΑ” Ή “ΑΣΤΡΙΚΟ ΦΩΣ” Ή “ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΔΥΝΑΜΗ”, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΥΣ ΜΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η 'ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ' ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΟΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ – ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΙΚΗ ΥΠΕΡΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΒΟΥ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΒΩΜΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΤΕΡΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ (ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, μια κατασκευη ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ Ή ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΟΜΙΚΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ "μεταφυσικησ" ΕΠΑΦΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΜΕΝΗΣ (ΚΥΒΙΚΗΣ) ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ  ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΔΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΙ ΧΡΟΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΒΡΟΧΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ – ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΙΕΡΑΤΙΚΩΣ “ΕΝΕΡΓΕΙΑ” ΕΝΩ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ, δηλαδη επεκτΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΒΩΜΟ.

Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΒΩΜΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΘΥΣΙΩΝ. Ο “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ” ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΩΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΒΩΜΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΚΑΘΕ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ “ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ” ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΥΒΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ “ΑΛΦΑ KAI ΩΜΕΓΑ”. ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΛΑ ΟΙ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦΙΡΩΘ  ΤΙΦΑΡΕΤ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ.
Η ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΜΑΚΡΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟΥ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΟ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΕΧΤΑΣ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΙΚΑ ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΑ ΒΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΤΩΝ ΣΕΞΟΥΛΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥσ.

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΑΛΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΑΝΩ Ή ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΣΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΟ ΄Η ΔΑΙΜΟΝΑ –ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΙΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΜΙΑΣ ΠΟΥ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕ «ΙΕΡΟΠΟΙΗΣΗ».


ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ KAI  ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΑΚΡΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ - ΑΦΙΕΡΩΣΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΤΕΜ ΤΗΣ «ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ», ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΙΝΝΑΝΑ,  Ή ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΘΝΗΣΚΟΝΤΩΝ ΘΕΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΦΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΑ ΒΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΟΥ ΚΑΜΠΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΗΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.


ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕΧΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΟ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΙΚΑ – ΜΑΚΡΟΣΥΝΤΡΟΝΙΣΤΙΚΑ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΚΥΨΕΛΗ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΡΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΡΥΘΜΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Η ΚΡΟΝΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ - ΒΩΜΟΥ. οι ιδιοτητεσ του κρονου λεγεται πωσ εχουν να κανουν και με την ψυχικη υπομονετικη εκπαιδευση μεσα απο διαδικασιεσ φθορασ για την αποκτηση αντοχησ και αυτοπειθαρχιασ.


Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΑΒΑΩΘΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ( ΟΠΩΣ MONDAYMOOΝ DAY SATURDAY) ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΕΠΤΑΗΜΕΡΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟμονωσει ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΜΠΑΝ.


Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΘΟΡΟΠΟΙΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ Ή ΜΙΑ “ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ” ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ “ΑΜΝΗΣΙΑ” ΚΑΙ ΦΡΑΓΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.


ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΜΕΛΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΕΚΦΑΝΣΗ ΜΑΚΡΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΞ ΕΝΟΣ ΚΡΟΝΙΟΥ ΒΩΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΦΟΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.


ΕΑΝ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΛΩΘΕΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ,  ΘΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΚΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ.


ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΤΟΚΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΩΝ 365 ΗΜΕΡΩΝ ΟΠΟΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΣΜΙΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΒΡΟΧΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ  ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ Τ΄ ΑΥΤΟ.


Η ΤΕΧΝΟΣΟΦΙΚΗ ΟΨΗ ΤΗΣ “ΛΙΛΙΘ” (ΘΗΛΥΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ωσ αποδιδομενο συστημα) ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ  ΒΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΩΣ ΒΩΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ “ΜΗΤΡΑ” – ΚΥΨΕΛΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΩΣ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΧΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΟΝΙΟ ΔΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΔΙΑΝΟΜΗΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.

ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ KAI ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ή ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
  
ΔΕΥΤΕΡΟ - Β' ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ: 
http://anti-metatron-plegma.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html